![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2017, 07:11 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הייתי בקבוצת הספורטל ועזבתי לפני בערך חודש.
אני רואה שהשם שלי עדיין ברשימת הרשומים אפילו שביקשתי מאחת המנהלות של הקבוצה להוציא אותי. מישהו יכול להוציא אותי בבקשה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2017, 14:24 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, שאלה לי- אם נפתח אשכול הרשמה, תוך כמה זמן ההרשמה תיסגר אם הקבוצה לא תאסוף 10 רשומים?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2017, 09:09 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשלא יהיו יותר מדי קבוצות ונוכל לפתוח עוד, זה יהיה אפשרי להקים מחדש את מחנה החצויים, נכון?
-------------------- she/her ◦ 18 ◦ one direction ◦ marvel ◦ food ◦ BLACK LIVES MATTER ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2017, 15:51 PM
|
||||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כדי לפתוח קבוצה צריך לשלוח בקשה לפתיחת קבוצה ואז אחליט אם לפתוח. -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2017, 23:45 PM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראלי הגיע הזמן להוריד מנעוצים את "מי הקבוצה שתיסגר?"
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2017, 10:16 AM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה על ההערה (:
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 21 2017, 00:20 AM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אשמח לדעת כמה קבוצות יכולות להיות במפת הקונדסאים והאם יש מקום לקבוצה נוספת?
תודה מראש:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2017, 16:33 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לעשות קבוצה על סדרת טלוויזיה?
-------------------- אני רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2017, 16:27 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי שאני יוצאת מהקבוצה , צריך לחכות תקופה מסוימת עד שמצטרפים לקבוצה חדשה ואם כן כמה זמן צריך לחכות ?
-------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2017, 12:17 PM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי אני אמור להודיע על פרישה מקבוצה?
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2017, 17:40 PM
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסימום הקבוצות שיכול להיות הוא חמש
כן
אין צורך לחכות, רק יש להודיע למנהל הקבוצה שיצאת ממנה ולא להיכנס יותר לקבוצה הישנה
למנהל הקבוצה -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 8 2017, 10:09 AM
|
||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואם הוא לא פעיל? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 8 2017, 10:11 AM
|
||
![]() Only know you love her when you let her go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם שלחתי טופס אישור קבוצה, תוך כמה זמן יענו לי עליו?
-------------------- ☆שלי☆ משועממת☆מחפשת שירשורים באופן קבוע☆ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2017, 11:32 AM
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיזו קבוצה אתה רוצה לצאת?
עד שבוע מהיום ששלחת. אם במקרה עבר שבוע ולא עניתי אז תשלחי שוב את הבקשה -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 8 2017, 11:34 AM
|
||||||||||
אלרג"ה. תוםסיוון לא פעילה כמעט -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |