![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 25 2016, 20:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי.
לא התחברתי בערך חודשיים ורציתי לשאול מה צ"ד נסגרה. אני זוכרת שהמנהלות נעדרו אבל איך הקבוצה נסגרה פתאום? -------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2016, 20:23 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי עומר.
זה לא מתפקידי לענות לך, אך אני יודע דבר מה. עדי ביקשה לסגור את צ"ד בגלל עומס ואי אפשרות לניהול הקבוצה. ![]() -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2016, 07:08 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יש לי שאלה עם אני רוצה לפתוח קבוצה במפת הקונדסאים איך עושים את זה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2016, 18:12 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיכנס לכאן, כל הפרטים נמצאים כאן - http://hportal.co.il/index.php?showtopic=101805 -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2016, 06:11 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
קראתי ורציתי לדעת למה ההגבלה לכל קבוצה היא 20 משתתפים?
|
|
פורסם ב: May 30 2016, 12:35 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם לא תהיה הגבלה, אז מה הטעם בכמה קבוצות? כולם פשוט ירשמו לאחת ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 31 2016, 10:10 AM
|
||
![]() מוגל |
איך אני נכנס לטירה הסיור הווירטואלי לא עובד לי, זה בגלל שאני עדיין מוגל?
|
|
פורסם ב: Jul 31 2016, 10:54 AM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, הארי פ1וטר. השאלה שלך לא מתאימה לאשכול, שעוסק בשאלות שנוגעות בפורום מפת הקונדסאים. אם יש לך בעיות שקשורות לסיור הוירטואלי, בבקשה תפתח אשכול פורום הזה.
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2016, 22:14 PM
|
||
![]() מוגל |
לא רק אם יש לך שני שחקנים
-------------------- השמיים הם הגבול
|
|
פורסם ב: Aug 17 2016, 14:53 PM
|
||||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, התגובה שלך היא ספאם. זה ממש לא הספאם הראשון שלך, שים לב! ![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2016, 09:40 AM
|
||
![]() מוגל |
לא רק אם יש לך כמה משתמשים
-------------------- השמיים הם הגבול
|
|
פורסם ב: Aug 23 2016, 09:42 AM
|
||||
ספאם. שים לב, העירו לך המון פעמים. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2016, 14:30 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, יש לי שאלה.
החוק שאסןר להיות בשתי קבוצות זה היה בגלל שהיו תחרויות בין הקבוצות, נכון? לפי מה שאני יודעת הן התבטלו, עדיין אסור להיות בשתי קבוצות? אם אני רוצה להצטרף לקבוצה אני חייבת לפרוש מהאלמנטריום? סליחה אם אני מתערבת בעיניינים שלא שלי, אם זה ככה אז אתם ממש לא צריכים לענות. בתודה מראש, לילי. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2016, 14:33 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אסור להיות ב2 קבוצות. אם את רוצה להצטרף לקבוצה, את חייבת לפרוש מהנוכחית.
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 00:29 AM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי צריך לשלוח טופס אם אני רוצה לפתוח קבוצהה?
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |