![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (67) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 20:31 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז... אתם בטוח מכירים את זה שאתם פשוט דבוקים לשיר, לא יכולים לעזוב אותו, הוא פשוט לא יוצא לכם מהראש! שמעתם אותו לשנייה, והופה, אתם מזמזמים אותו ללא הפסקה. [עד שאתם שומעים עוד שיר.] זה יכול להיות השיר הכי מטומטם בעולם, הכי מביך בעולם, הכי נדוש בעולם, ולא משנה מה, אתם שרים אותו.
אז.... כתבו כאן לאיזה שיר אתם דובקים, ותדביקו את כולם! ![]() אני יתחיל: אני דבוקה קשות ל Born This Way - Lady Gaga -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 20:35 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההחלטה היא קשה ביותר, אבל אני דבוק ל Wake Me Up When September Ends - Green Day
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 20:42 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stop Standing There של Avril Lavigne ♥
-------------------- נטע
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 20:43 PM
|
||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיי ג'נריישן של דה הו שנכנס ויוצא מתי שבא לו
![]() -------------------- Mentat, solve thyself.
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 20:47 PM
|
||
דוד הדביק אותי ל:
Wake Me Up When September Ends - Green Day רואים, זה באמת מדביק גם אחרים. ![]() -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 20:47 PM
|
||
![]() טלייק ה100ממת!!!!!!!!!!& ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רסיסים של vega,מי היה מאמין שאדבק לשיר בעברית O:
-------------------- טליה. שכחתי אם נהוג לכתוב למטה או למעלה. LIKE. דברים לשעבר. גיטרה וג'וני ♥ ![]() למי אכפת בואו נרקוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 20:48 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני דבוקה להרבה
![]() Willow Smith - 21st Century Girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 21:04 PM
|
||
אני, ואין לי שמץ איך נדבקתי לזה, דבוקה לפתיח של סדרה ישנה וספרדית, קראו לה 'אנני' או 'נאני'. עם ילדה טומבוי כזאת.... anyway, נדבקתי לזה משומה.
![]() -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
on the floor
שמעתי את זה באיזה מסיבה ונדבקתי XD -------------------- זברה הפדופילית~ ![]() זברה זברה זברה זברה DDDDDDDD: גאש איזה מאגניב לי לראות אותך בפורטי ~ טוב תאמת אינלי כ"כ מה לכתוב אז פשוט תמשיכי להיות זברה מאגניבה וסגידה מאודמאוד שמטרידה ומפדפדלת את כולם חוצממני כי אני תמימה וחמודה D: ועשיתי את זה בצבעים שאת אוהבת D: [ואני יודעת שאני לא טובה בפריצות בעליל~ ] ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 21:57 PM
|
||
![]() Design Your Universe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
still loving you - scorpions
-------------------- איימי 3> אליסה (דנה) ♦ 17 ♦ מסדר מרלין לשעבר ♦ מ. או"צ ♦ צוות תוכן ♦ בטא ♦ גלריית חתימות ![]() מנהלת טלוויזיה וקולנוע, גרפיקה וסרטים ופרופסורית המכ"ה לשעבר So many dreams were broken and so much was sacrificed Was it worth the ones we loved and had to leave behind ?So many years have passed, who are the noble and the wise ?Will all our sins be justified Within Temptation ~ Hand of sorrow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 22:47 PM
|
||
![]() “We’re chain-smoking vegans.” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Three Hundred MPH Outlaw Blues - The White Stripes
וגם, באותו הזמן Die By The Drop - The Dead Weather -------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש ![]() Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2011, 11:36 AM
|
||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוטוגרף של ניקלבק
-------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2011, 14:54 PM
|
||
![]() Dance For Your Life ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ פוראבר של פאפא רוצ'.
-------------------- ![]() אנג'י · 14 · ראש בית הפלפאף · צוותוכן · סטארקיד · טיפוס אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי .Don't let reality bring you down פרשתי, יפים! תודה על תקופה מדהימה (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2011, 17:40 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
את מתכוונת לאמי ? הילדה עם התיק הכחול משהו כזה? (: שאמא שלה בת ים ... P: ------------------------------- justin bieber - never say never --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 16 2011, 18:09 PM
|
||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמנמ, מור ת'ן וורדס של אקסטרים (
![]() -------------------- Mentat, solve thyself.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |