![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (67) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 17:17 PM
|
||
![]() מוגל |
Queen-Don't Lose Your Head לא יוצא לי מהראש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 21:10 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר של וויזלי הוא המלך נדבק לי פתאום O:
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 21:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Simple Plan - Perfect
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 21:42 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Landslide - Glee
-------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 22:20 PM
|
||
![]() Design Your Universe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טירז אין הבן של אריק קלפטון
-------------------- איימי 3> אליסה (דנה) ♦ 17 ♦ מסדר מרלין לשעבר ♦ מ. או"צ ♦ צוות תוכן ♦ בטא ♦ גלריית חתימות ![]() מנהלת טלוויזיה וקולנוע, גרפיקה וסרטים ופרופסורית המכ"ה לשעבר So many dreams were broken and so much was sacrificed Was it worth the ones we loved and had to leave behind ?So many years have passed, who are the noble and the wise ?Will all our sins be justified Within Temptation ~ Hand of sorrow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 22:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ. אניטינג פור יו של אוונסנס.
-------------------- נטע
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 22:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
The Verve - Bitter Sweet Symphony
-------------------- ואני פריגינ ביקוריוס שזוהר בחושך. ![]() קרדיט לגל על החתימה שהיא לא גיף ^^ "אבל אל תגלה לי את המובן מאליו!" -עמרר "נשים חושבת שזה לא יאה להן לראות פורנו, אז הן מנחמות את עצמן בלקרוא פורנו." -ליז "שוש זה מהשורש שששששששששששש" -ח'♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 03:02 AM
|
||
![]() You rule, nerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכל שיר של Three Days Grace.
הם מואשמים ביצירת שירים ממכרים לחלוטין ![]() -------------------- שחר הכוסע • מישהי שלא ערכה את החתימה שלה יותר מדי זמן • נובה בזמנה הפנוי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 03:33 AM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
never gonna leave this bed - maroon 5
-------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 08:38 AM
|
||
![]() חצי תפוח עם חצי תולעת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stop Standing There של Avril Lavigne
אבריל כזאת זמרת סגיידה !!! -------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 12:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Killer Queen של Queen הנסגדים!
אני מכורה לשיר הזה!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 18:08 PM
|
||
לחורשת האקליפטוס.
לפני כמה דקות זה היה לאמריקה של פורטיסחרוף. -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2011, 17:26 PM
|
||
דבוקה קשה לאיי וואקינג און סאנשיין, כבר מאתמול. הלפ?
-------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2011, 17:33 PM
|
||
![]() I come from a land down under ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונאת את אחותי. היא ראתה מרי פופינס ונדבק לי משם צ׳ים צ׳ימיני ><
-------------------- טלי/17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2011, 17:41 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם נדבק לי הפרודיה של זה:"אני פדופיל". אניוואי, עכשיו אני דבוקה לPitbull - Hey Baby (אני שמחה שמכל השירים שהערסים חרשו אליהם 3 ימים נדבקתי לזה XD) -------------------- זברה הפדופילית~ ![]() זברה זברה זברה זברה DDDDDDDD: גאש איזה מאגניב לי לראות אותך בפורטי ~ טוב תאמת אינלי כ"כ מה לכתוב אז פשוט תמשיכי להיות זברה מאגניבה וסגידה מאודמאוד שמטרידה ומפדפדלת את כולם חוצממני כי אני תמימה וחמודה D: ועשיתי את זה בצבעים שאת אוהבת D: [ואני יודעת שאני לא טובה בפריצות בעליל~ ] ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |