![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (67) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2011, 14:41 PM
|
||
![]() שוקולד, תעשה לי קוביות D; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avril lavigne - when youre gone
Christina aguilera - giene in a bottle וייש עוד מלא .. (: -------------------- M i r i a m מרימ ~ מריומה ~미리 암 ~ ווטאבר הפלפאף | חברה רשמית באגודת אלרג"ה | חצוית דם ![]() " נשמע מטח של נקישות , ומפולת של שיני בסיליסק נשמטה מזרועותיה של הרמיוני . היא נפלה על צווארו של רון ונישקה אותו נשיקה ממושכת על פיו . רון השליך מידיו את הניבים ואת המטאטא , ונענה בהתלהבות כזאת עד שהניף את הרמיוני באוויר " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2011, 00:21 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד אח אחד - הדג נחש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2011, 01:32 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
Hurts - Wonderful Life
Raise Your Glass - Glee Cast :DD גלי . *-* -------------------- זאת החתימה שלי בהתפנגלרות. D: [וזאת ההתפנגלרות בחתימה שלי..?] האח, הידד, סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. מאיול| גליקית D: | קורטיזית *-* | קליינרית 3> | גאה בגאים 3>> | בלהבלהבלה. ![]() קורט הוא מושלם כ"כ שבאלי למות. אה, והוא גם אלוהים. 3> ![]() קליין לנצח. 3> חברה שלי ואני בקפיטריה: היא: מחרטטת דברים על כמה שהחיים שלנו מלאים משולשי אהבה ודרמות ושמישהו מאוהב בי למרות שהיא מאוהבת בו X: אני: "תקשיבי, פה זה לא כשהארי פגש את סאלי. ואם זה היה, אני הייתי מג ריאן!" D: כל שאר היום לא הפסקתי לזמר את סילי לוב סונגס למרות שהיא גלגלה עיניים בהפגנתיות. ~.~ הקורטיזים יבינו את החוכמה הרבה בסיטואציה. *~* חבל שהיינו בקפיטריה ולא בחנות קפה.. Oh my GOD Umbridge STOP TEXTING ME! COURAGE!<3 ~ סקארפי, צעיף ההעדפות המיניות מאשר: הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני ל-א י-כ-ו-ל-ה לצייר. היא רק קוראת ספרים והיא לא יכולה לצייר, גם אם היא קוראת ספר על איך לצייר. D: AVPM\S = גאונות צרופה. הייתי מצטטת את כל המחזמר פה אם הייתי יכולה. XD ~ FASHION HAS NO GENDER החתימה אולי נגמרה, אבל קורט יישאר מושלם לנצח. 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2011, 13:58 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rehab של איימי ווינהאוס
-------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2011, 21:33 PM
|
||
![]() Let Her Go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hartlend
-------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2011, 20:26 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לא יודעת -רז בוחבוט
חופרים על זה בכיתה שלי -------------------- פרשתי !!!
|
|
פורסם ב: Jun 28 2011, 21:19 PM
|
||
![]() Let Her Go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חי בלה לה לנד.
-------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2011, 22:40 PM
|
||
love you like a love song - selena gomez
-------------------- ![]() יולי| 15| once upon a time --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2011, 22:53 PM
|
||
ET
-------------------- מיטל | 14 | גריפינ | hengover | מעצבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2011, 00:52 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
Avenged sevenfold - nightmare
-------------------- Goltzi || 16.5 || Jack Sparrow || Perry the Platypus || Music || Crazy
WHAT DO YOU WANT FROM ME? ![]() תודה לשיראל הסגידה *_* קוקו? את בליבי למרות שפרשת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2011, 12:05 PM
|
||
Bon Jovi - It's My Life
|
|
פורסם ב: Jun 29 2011, 12:14 PM
|
||
PARTY ROCK
-------------------- מיטל | 14 | גריפינ | hengover | מעצבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2011, 12:34 PM
|
||
Avril Lavigne: Things I'll Never Say
|
|
פורסם ב: Jun 29 2011, 12:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי שנפרדים-חיים משה
ואל תשפטו אותי כי זה השיר של ההצגה.. -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2011, 12:59 PM
|
||
Jessie J - Nobody's Perfect
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |