![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (67) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2011, 19:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avril Lavigne - Goodbye Lullaby
-------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 16:20 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
moves like jager
-------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 16:29 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
Coldplay - Paradise
-------------------- [/CODE]תומר|14|חולה הארי פוטר|משועמם לרוב|ומת ללכת למפגש של הפורטל!!|
גריפינדור בכל הכוח ![]() ![]() ![]() ווואווו אין לי חרמשים בכלל (זאת אומרת יש לי אבל ממש מעט) ואני יודע שאתם אנשים נחמדים אז תרמו לי קצת חרמשים המון תודה לתורמים אני אצשתדל מאוד להודות לכל תורם אישית אז תודה לכם אנשים נחמדים "אם אומץ-לב ותושיה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש:את זה האיש לגריפינדור לשלוח." גריפינדורי גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 03:10 AM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fix you - Coldplay
-------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 13:54 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
My heart will go on-celine dion
-------------------- פרשתי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 14:19 PM
|
||
![]() The Toppermost of the Poppermost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Midnight Caller-Badfinger.
-------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 14:23 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fall Out Boy - 27
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 19:11 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
משתנה כל 10 דקות חח אבל כרגע:
A Very Potter Sequel - Days Of Summer -------------------- אני לא סובלת מאי שפיות.... אני נהנת ממנה! (המשפט החרוש ביותר. אי פעם. xP)
גריפינדורית גאה ||לונה <3 || ג'יני <3 || וולדי <3 || הארי <3 || רוןןןןן D: || הרמיוני ^^"||נוויל 33> || סנייפ! D; || פרד וג'ורג' <3 || יותר מדי אנשים פחות מדי מקום... <3 (גליה)||14|| אובססיבית xP||מתחרפנת בערבים||חופרת..||מציירת||מצלמת||אוהבת לשיר||חולת מוזיקה||חולת פנטזיה||הארי פוטר סגידה!! || הירושה D: || פנטזיהפנטזיהפנטזיה <3 || .... || MCR אובססיה קשה! (XD)||משחקי הרעב||ספטימוס היפ D:|| אוהבת פראצ'ט מתחילה P;||בעלת בעיות נפשיות קשות! D:||בעלת דמיון. מפותח. מאוד. xD ~~~~Team starkid is totally awesome ~~~~ ![]() "אני יכול ללמד אתכם איך לשמר תהילה בבקבוק, לבשל ניצחון, אפילו לפקוק את המוות – בתנאי שאינכם קבוצה של אידיוטים מוחלטים כמו אלה שאני זוכה ללמד בדרך־כלל." "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." עם חברים שהם משפחה - מרים את הדגל באהבה הבית הוא הכל בשבילי - והוא מה שמאפיין אותי, בלבי נמצא תמיד - רק דבר אחד יחיד, בגאווה בכל מקום - גריפינדור בזהב ואדום! ממחשבה למעשה - אומץ כאן הוא הנושא! הגבורה נמצאת בדם - אדום זהב זה כל העולם, האריה נמצא בלב - גריפינדור? אותך , אני , אוהב ! תן סימיול, הכולטובה D; -גמאני במשפחת הסמיילים של הפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 21:43 PM
|
||
![]() חצי תפוח עם חצי תולעת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coldplay - Yellow
-------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 21:53 PM
|
||
![]() The Toppermost of the Poppermost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
White Room-Cream.
קלפטון וסולו הגיטרה הנדבק שלו! ![]() -------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 23:03 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2011, 15:40 PM
|
||
![]() שוקולד, תעשה לי קוביות D; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wish you were here - Avril Lavigne :)
-------------------- M i r i a m מרימ ~ מריומה ~미리 암 ~ ווטאבר הפלפאף | חברה רשמית באגודת אלרג"ה | חצוית דם ![]() " נשמע מטח של נקישות , ומפולת של שיני בסיליסק נשמטה מזרועותיה של הרמיוני . היא נפלה על צווארו של רון ונישקה אותו נשיקה ממושכת על פיו . רון השליך מידיו את הניבים ואת המטאטא , ונענה בהתלהבות כזאת עד שהניף את הרמיוני באוויר " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2011, 16:18 PM
|
||
הדורבנים - לא בא לי לשמוע
|
|
פורסם ב: Nov 1 2011, 17:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
pink- just like a pill
-------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2011, 00:43 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
Sean Kingston - Me Love
-------------------- [/CODE]תומר|14|חולה הארי פוטר|משועמם לרוב|ומת ללכת למפגש של הפורטל!!|
גריפינדור בכל הכוח ![]() ![]() ![]() ווואווו אין לי חרמשים בכלל (זאת אומרת יש לי אבל ממש מעט) ואני יודע שאתם אנשים נחמדים אז תרמו לי קצת חרמשים המון תודה לתורמים אני אצשתדל מאוד להודות לכל תורם אישית אז תודה לכם אנשים נחמדים "אם אומץ-לב ותושיה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש:את זה האיש לגריפינדור לשלוח." גריפינדורי גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |