![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (67) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2011, 20:31 PM
|
||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי לוב דה ווי יו ליי. *חולה עליו*
-------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2011, 16:04 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A.F.I - Prelude
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2011, 19:17 PM
|
||
I ¢¾ SHIRLI ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taylor Swift - Mary's Song (Oh My My My(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2011, 19:40 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי וואקינג און סאןשיין (:
-------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2011, 19:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
like a virgin- madona
והכל... בגלל פאפניק שבו דראקו התחיל לשיר את השיר הזה XD (עם ארנב ובגדי גריפינדור כשהוא מתוודה לאהבתו להארי XD) -------------------- זברה הפדופילית~ ![]() זברה זברה זברה זברה DDDDDDDD: גאש איזה מאגניב לי לראות אותך בפורטי ~ טוב תאמת אינלי כ"כ מה לכתוב אז פשוט תמשיכי להיות זברה מאגניבה וסגידה מאודמאוד שמטרידה ומפדפדלת את כולם חוצממני כי אני תמימה וחמודה D: ועשיתי את זה בצבעים שאת אוהבת D: [ואני יודעת שאני לא טובה בפריצות בעליל~ ] ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2011, 16:18 PM
|
||
אמברלה, של ריהאנה
-------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2011, 19:27 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
לייק!!! Lonely-britney spears לאן הגעתי?! בריטני ספירס?!!!!! -------------------- ![]() שוגי|כמעט מלאכים|קטנטנות|השמינייה|פיטר לנסאני הכי חתיך בעולם|לאלי המדהימה|רוצ'י המעלפת|גאסטון החתיך|אאוחינה המעלפתתת השנייה|השירים בספרדיתת שולטיםםםםם|12|מיקה|עידן רייכל|בלק אייד פייס|מייקל ג'קסון|טיין אנג'לס|ושכחתי לציין משהו חשוב מאודד שטום פלטון גם אחד החתיכם|והארי פוטררררררר השולט!!!! חייבת לשנות כינוי תרמו לי פליזזזז! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 6 2011, 21:48 PM
|
||
איימ יורס (:
|
|
פורסם ב: Apr 6 2011, 22:31 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
On The Floor
מישהי פה כתבה התחלתי לשיר ונדבקתי -------------------- ![]() שוגי|כמעט מלאכים|קטנטנות|השמינייה|פיטר לנסאני הכי חתיך בעולם|לאלי המדהימה|רוצ'י המעלפת|גאסטון החתיך|אאוחינה המעלפתתת השנייה|השירים בספרדיתת שולטיםםםםם|12|מיקה|עידן רייכל|בלק אייד פייס|מייקל ג'קסון|טיין אנג'לס|ושכחתי לציין משהו חשוב מאודד שטום פלטון גם אחד החתיכם|והארי פוטררררררר השולט!!!! חייבת לשנות כינוי תרמו לי פליזזזז! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2011, 22:40 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואוו אני דבוק לשיר של david guetta
שנקרא when love takes over אני מנייח שרובכם מכירים אותו מהפרסומת של תפוזינה תשמעו את השיר ותבינו למה הינה קישור: http://www.youtube.com/watch?v=zudbz4hOcbc -------------------- [/CODE]תומר|14|חולה הארי פוטר|משועמם לרוב|ומת ללכת למפגש של הפורטל!!|
גריפינדור בכל הכוח ![]() ![]() ![]() ווואווו אין לי חרמשים בכלל (זאת אומרת יש לי אבל ממש מעט) ואני יודע שאתם אנשים נחמדים אז תרמו לי קצת חרמשים המון תודה לתורמים אני אצשתדל מאוד להודות לכל תורם אישית אז תודה לכם אנשים נחמדים "אם אומץ-לב ותושיה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש:את זה האיש לגריפינדור לשלוח." גריפינדורי גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2011, 11:45 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
DEMY LOBATO AND JOE JONAS-WOUDNT CHANGE A THING
(קאמפ רוק XD) -------------------- דנדוש המהממת33>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2011, 14:30 PM
|
||
![]() מוגל |
בהחלט השיר Chasing The Dragon של Epica
-------------------- All of my songs can only be composed of the greatest of pains Every single verse can only be born of the greatest of wishes I wish I had one more night to live A saint blessed me, drank me deeply Spitting out the misery in me Still a sinner rapes a thousand saints Sharing the same hell with me Nightwish - Beauty of the Beast --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2011, 14:46 PM
|
||
כלאב כאן הנדל מי רייט נאו (:
חפני רגע הייתי דבוקה קשות מאוד ל'און דה פלור' -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2011, 15:14 PM
|
||
![]() Play my emotion a never-ending game ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הידבקות לשירים גם קשורה לטיפוסים של אנשים,מי שיותר מוזיקאלי יותר נדבק.
-------------------- All of my songs can only be composed of the greatest of pains Every single verse can only be born of the greatest of wishes I wish I had one more night to live A saint blessed me, drank me deeply Spitting out the misery in me Still a sinner rapes a thousand saints Sharing the same hell with me Nightwish - Beauty of the Beast --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2011, 15:40 PM
|
||
![]() אנשים כותבים את מה שהם לא מצליחים לומר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grenade של ברונו מארס.
שיר ממש טוב, דווקא. עצוב >< -------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |