![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2011, 20:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רואה איזה סיקור מושקע, רואים שעבדת על זה מלא. :)
עשית לי חשק לראות אותו ![]() -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2011, 23:10 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נשמע מצחיקD::
עשית לי חשק לראות(: סיקור נחמד בהחלט! -------------------- ![]() קרדיט לשי^^ רתם | 14.5 | 3>gossip girl | the royal family of England --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 11:38 AM
|
||||
אחד הסרטים הטובים שראיתי....
רק שעכשיו קיבלתי את הספר שלו באנגלית ואני צריכה לעשות על זה בוק ריפיורט... :\ -------------------- ![]() קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו[/color] יולי-מקום מגורים כלשהו- גיל כלשהו- מראה כלשהו- ספרים- ציור- מחשב- חרמשים תמיד מתקבלים בברכה
ביומיים הקרובים (8-9 ליוני) כנראה אני לא אוכל להגיב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 18:13 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה כולם
![]() -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 20:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור טוב מאוד(השוותי לכמה) וסרט יפה XD
-------------------- bow ties are cool תומר ♦ 14 ♦ סלית' ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2011, 16:56 PM
|
||
תודה, באמת השקעתי בו (:
-------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2011, 21:16 PM
|
||
כל הכבוד על הסיקור
זה אחד הסיקורים היחידים שעשו לי חשק לראות את הסרט -------------------- אלבוס סוורוס פוטר לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות הפרק האחרון באלבוס סוורוס פוטר: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2011, 22:12 PM
|
||
וואו, תודה רבה כולם (:
-------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |