![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 18:24 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפגש פסח 2011 - כנס עולמות! אנו שמחים לבשר לכם שמפגש פסח 2011 של פורטל הארי פוטר הישראלי יתקיים במתכונת שונה מהרגיל. הפעם, יפגשו משתמשי האתר במשך יומיים רצופים, בהם יהנו מהרצאות, סדנאות, דוכנים ומופעים העוסקים בכל סאגות הפנטזיה והמדע בדיוני - בכלל זה הארי פוטר! לאלו מכם שלא הצליחו לפרש כהלכה את דברינו, נספר שאנו מדברים כמובן על כנס עולמות 2011, שיתקיים ב-20 ועד ה-21 באפריל, חול המועד פסח, במתחם אשכול פיס בתל-אביב. כדי להקל על ההגעה לכנס, אנו נפגוש אתכם במהלך היומיים בהם הכנס יהיה פעיל בכניסה לגשר הקרייה, קניון עזריאלי (קומה ראשונה, בסמוך לחנות הבגדים "Diesel" ומול סטימצקי) בשעה 10:00 בבוקר. מהקניון, נצעד יחד אל מתחם הכנס (10 דקות הליכה). הפיזור מהכנס באופן עצמאי. לא משוכנעים אם להגיע או לא? תנו לנו לשכנע אתכם! * אמנם כולנו נזכה להיפגש במשך יומיים רצופים, אך החלק העיקרי של מפגש פסח יתקיים ב-20 באפריל, בין השעות 12:00-14:00, במפגש סגור למשתמשי HPortal שיתקיים במתחם "הפונדק" שמפעיל הכנס. אנו עושים מאמצים כדי להסדיר ארוחת צהריים קלה (וכשרה לפסח), שתוגש בעת המפגש לכל משתמשי האתר - על חשבון צוות הניהול! * אירוע נוסף שמפעיל פורטל הארי פוטר הישראלי הוא סדנת יצירה לקוסמים ולמכשפות - בואו להכין חולצה של אחד מארבעת הבתים, בהנחייתה של מגישה תוכנית הטלוויזיה הקלאסית "מלאכת יד עם בתיה עוזיאל"! * כל הרוכשים כרטיסים לאירועים פוטריסטים במהלך הכנס, יוכלו להשתתף בתחרות מיוחדת ולזכות באחת ממהדורות האספנים של סדרת הסרטים המכושפת ובמשתמש VIP - מתנת פורטל הארי פוטר הישראלי! * יותר מ-80 הרצאות, סדנאות, מופיעים ואירועים מיוחדים לחובבי פנטזיה ומדע בדיוני! שימו לב - למעט מפגש HPortal במתחם הפונדק, כל האירועים בתשלום. לפרטים נוספים, צפו בתכניית הכנס. אנו ממליצים בחום לכל משתמש להכין לעצמו לוח זמנים. בכנסים כמו כנס עולמות, אסור לפספס אף לא אירוע אחד! אשרו כאן את השתתפותכם! בטוח באים: ירין - Richard ירדן - Dr. Horrible ליאת - Euphoria גיא - Wonderland קורל - Born This Way אדר - Boleyn רונה - Gossip Girl תמר - Another One Bites the Dust זוהר - Almost Unreal טל - Freckles יעל - Wonderful נוגה - Broken Babsi ליזי - Fat Bottomed Girl שחר - Time Of My Life ענבר - Point טלי - Free Loop קארין - As a Dream מאיה - mayamayamaya אלון - kidi נועה - noa1080 נטע - Goodbye Lullaby יסכה - Touch The Music ג'וליה - me and only ניקול - אוקבפורד אולי באים: נטע - Dimelo רייצ'ל - Loser Like Me דניאל - Survivor שיראל - Splendid יהל - Forever Young PinkFloyd זיו - Hard Destiny FAG HAG ריצ'ל - Jokes On You רגינה - L.o.L AnGiL אור - Billy Brown רותי - לאבגוד שחר - Shadow Puppet הודעה זו נערכה ע"י Judas ב Apr 20 2011, 09:08 AM -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 18:54 PM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה, כשאני מגיעה אני צריכה לשלם או להזמין כרטיס מראש?
-------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 18:58 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה גם וגם, איך שנוח לך(: את יכולה להגיע ולקנות כרטיסים רק לאירועים שאת רוצה להיות בהם(: -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 18:58 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר גם וגם.
תזכרו - לא משנה אם אתם מתכננים להכנס להרצאות בכנס עולמות או לא, אנחנו עדיין נפגשים ב20.4, גם מי שלא מתכנן ללכת לכנס. המפגש שלנו יהיה פשוט הפעם באיזור בו הכנס מתקיים. לא חייב לשלם להרצאות כדי להגיע לשם (למרות שמומלץ, יש הרצאות מעולות). -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 19:00 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע פאקינג מקסים! אנסה לשכנע את ההורים.
אולי באה (: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 19:03 PM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי באה D:
(אם יהיה לי מזל) -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 19:06 PM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי באה.
אני מתההה לבוא, כ"כ כיף שם, הייתי גם בשנה שעברה (: -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 19:25 PM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם באלי סתם לבוא לפגוש אנשים, בלי להיכנס ליותר מדי הרצאות (חלקנו נטולי כסף XD) יש שם מקום, לובי או וואטאבר? (:
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 19:34 PM
|
||||
כן, בטח. יש מין מבואה כזאת וחצר עם ספסלים - שיש בהם גם המון דוכנים מגניבים ממש (4 ספרים חדשים ב-10 שקל ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 19:37 PM
|
||||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי מגניב(: כמו איפה שהיינו בסוכות... מה שמם. אייקון! D: -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 19:44 PM
|
||||
כן, זה אותו מקום ואותו עיקרון... רק שהקנה מידה יותר קטנים, ולפי דעתי האירועים יותר משובחים הפעם (: לצרף אותך לאחת הרשימות? P: -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 19:48 PM
|
||||
יאללה, שים באולי P: בכלזאת... הארנק של אמוש לא כלכך נגיש(: ווואי אייקון... נוסטלגיותXD -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 21:00 PM
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה איפה שאייקון? קוליש, אני יודעת איך להגיע P:
תמר - Another One Bites the Dust מגיעה בטוח DD: ושיענו לי שם כבר במוקד הטלפוני הזה שלהם :( -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 21:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא. בטוח. אם לא יהיה משו, כמובן.
הראשון שבטוח בא ולא בהנהלה אוף גבוה. עריכה: תמר, באסה. -------------------- ואני פריגינ ביקוריוס שזוהר בחושך. ![]() קרדיט לגל על החתימה שהיא לא גיף ^^ "אבל אל תגלה לי את המובן מאליו!" -עמרר "נשים חושבת שזה לא יאה להן לראות פורנו, אז הן מנחמות את עצמן בלקרוא פורנו." -ליז "שוש זה מהשורש שששששששששששש" -ח'♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב שכן D:
-------------------- נטע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |