![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 11:31 AM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניפגשים בשעה 10:00 בכניסה לגשר הקרייה והולכים לכנס יחדD: זאת אחלה התארגנות ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 11:36 AM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזה סמיילי נובי P: (מפי נובה מוסמכת! XD) -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 11:51 AM
|
||||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא אכן נובית מוסמכת ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 11:56 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי באה.
-------------------- רותי | 10 וחצי | כן, הוחצי חשוב לי | פיצה 3> | משועממת בזמני הפנוי|
[B]פרצו לי למשתמש!!! אם פגעתי/העלבתי/הגבתי תגובות ספאם /פתחתי אשכולות ספאם, אני מאד מצטערת!!! מנהלים בבקשה היכנסו לאשכול שנקרא "סיסמה" בפורום הערות/הצעות/תלונות וענו לי על השאלה! [/B] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 12:51 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רגיל לכיתה שלי... ![]() ואגב, ירדן, אני בטראומה. -------------------- ואני פריגינ ביקוריוס שזוהר בחושך. ![]() קרדיט לגל על החתימה שהיא לא גיף ^^ "אבל אל תגלה לי את המובן מאליו!" -עמרר "נשים חושבת שזה לא יאה להן לראות פורנו, אז הן מנחמות את עצמן בלקרוא פורנו." -ליז "שוש זה מהשורש שששששששששששש" -ח'♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 12:54 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם אלוהיי מרק העוף, אבל זה פרט שולי XD -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 13:12 PM
|
||||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שחושב שליאת מפחידה אז מצבו באמת עגום. אם יש מישהי שהולכת לקפוץ עליכם ולהציג אתכם לכל העולם וסבתו זאת ליאתוש החיימשלנו כפרעליה ♥ טוב, התארגנות, מי שבא מכפ"ס (בסדר, אפחד >>) בתחנת רכבת של הבית קברות ב-9:10 וזהוD: -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 13:57 PM
|
||
![]() מוגל |
תיפגשו אותנו מול סטימצקי ומשם נלך לפונדק??
הכנס ליד המקום שבו תיפגשו אותנו? ( ![]() -------------------- 1090739 מילים
3363 עמודים 199 פרקים 17 שעות ו- 14 דקות 8 סרטים 7 ספרים סיפור אחד ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 14:01 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכנס קרוב, חמש דקות הליכה. D:
שוב(!) כמו בכל מפגש - מי שצריך את הפלאפון שלי כי הוא איחר/לא מוצא אותנו/סתם רוצה לדבר איתי עם הבעיות בחיים שלו: 0546610498 - ליאת. אתם יכולים להתקשר/לסמס כל שעה בלי להתפדח, במיוחד אם אתם לא מוצאים אותנו תמיד טוב שיש מספר. -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 14:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל עוד המספר שלכם הוא לא 054-עמוד-בע"מ. -------------------- ואני פריגינ ביקוריוס שזוהר בחושך. ![]() קרדיט לגל על החתימה שהיא לא גיף ^^ "אבל אל תגלה לי את המובן מאליו!" -עמרר "נשים חושבת שזה לא יאה להן לראות פורנו, אז הן מנחמות את עצמן בלקרוא פורנו." -ליז "שוש זה מהשורש שששששששששששש" -ח'♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 14:24 PM
|
||||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואם אני פדופיל? O: -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 14:34 PM
|
||||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז היא תנתק לך בפרצוף ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 15:29 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיברתי עם פדופילים כמה פעמים D: פשוט סיננתי אותם כמה שבועות והם הפסיקו להתקשר.
-------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 15:31 PM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאת, כמו זה במפגש פורים?
-------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 16:31 PM
|
||||
שרק תעזי לסנן אותי P: -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |