![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 18:12 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שנקרא - "כן, כן זה דני. אני כבר רשמתי אותך אצלי." -------------------- ואני פריגינ ביקוריוס שזוהר בחושך. ![]() קרדיט לגל על החתימה שהיא לא גיף ^^ "אבל אל תגלה לי את המובן מאליו!" -עמרר "נשים חושבת שזה לא יאה להן לראות פורנו, אז הן מנחמות את עצמן בלקרוא פורנו." -ליז "שוש זה מהשורש שששששששששששש" -ח'♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 20:48 PM
|
||
![]() מוגל |
תרשמו, אלון - Kidi
אני מת לבוא -------------------- Was it a dream? Was it a dream? Is this the only evidence that proves it? A photograph of you and I ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 20:51 PM
|
||
![]() מוגל |
אני באה (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 21:20 PM
|
||||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומה עם אשכול התארגנות טרום-עזריאלי? כאילו, לרכבת והכל? D: -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 21:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להעביר לבטוח באה (:
-------------------- נטע
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 21:58 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכןD:
מחכה לראות אתכם מחרDDD: לא לשכוח לעושת לי מסיבת הפתעה##$ -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 21:59 PM
|
||||
איך נשכח? אגב, את באמת שם הרבה זמן? -------------------- ואני פריגינ ביקוריוס שזוהר בחושך. ![]() קרדיט לגל על החתימה שהיא לא גיף ^^ "אבל אל תגלה לי את המובן מאליו!" -עמרר "נשים חושבת שזה לא יאה להן לראות פורנו, אז הן מנחמות את עצמן בלקרוא פורנו." -ליז "שוש זה מהשורש שששששששששששש" -ח'♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 21:59 PM
|
||||
זוכרת מה סיכמנו? זה סוד! D: -------------------- נטע
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 23:22 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרקונים: אתמול היום ומחר (11-12)
מפגש פורטל (12-14) שובם של האלים: זמן ומיתולוגיה בסדרת פרסי ג'קסון (13-14) למעגל אין סוף או התחלתה: הארי פוטר במבחן הזמן (18-20) ניסויים מטורפים מהעבר (20-22) מי הולך מחר לאחד מהאירועים האלו? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 23:22 PM
|
||
אני כנראה למפגש פורטל ^^
-------------------- נטע
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 23:24 PM
|
||||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדרקונים, המפגש, המיתולוגיה והחידון הפוטריסטי, כנראה. -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 23:24 PM
|
||
אני כנראה באה!
(ואתגנב מההורים שלי, מגניבקולית שכמותי D: ). -------------------- מאיה ~ 16 ~ בלונדי מנהלת סס"ש לשעבר ~ חברת מאליכ העמוד הראשון ~ כפרעליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 23:33 PM
|
||||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרקונים\ שובם של האלים (אולי), מפגש הפורטל, וכנראה גם המפגש הפוטריסטי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 23:39 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אבקש מאבא שלי ללכת לדרקונים, אבל אני לא יכולה להישאר עד מאוחר בכנס כי זה יוצא על היומולדת של אח שלי (יש לכם ההצעה מה לתת לו? רק היום נודע לי שיש לו יומולדת O: אה, כע, אני אהיה במפגש של הפורטל D: -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 23:44 PM
|
||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו שמתי לב שהאלים יוצא על המפגש, אז אני כנראה אלך לדרקונים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |