![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 13:37 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל המידע מפיע כאן: http://www.olamot-con.org.il/2011/ -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 15:02 PM
|
||
![]() זהירות, שביר. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כזה מגניב
![]() אולי באה. רגע. הכניסה לאשכול עצמו עולה כסף או רק הרצאות והסדנאות? -------------------- Yiska (Jessica) || Joint signature and Nickname with Nazomi-Chan || ![]() In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 15:41 PM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט משחקת מעולה, צריכים לקחת אותי לשחק בבימהXD
בטוח באהD: -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 16:59 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק הכניסה להרצאות וסדנאות וכו' -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 00:17 AM
|
||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין, איזה כישרון שכנוע, אני אהיה עוד עורכת דין!
(טוב, תכנית לא, כי זה מקצוע שנמצאים הרבה מחוץ לבית, אבל אתם מבינים את הרעיון הכללי) תעבירו לבטוח XD -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 09:13 AM
|
||
הועברD:
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 11:58 AM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעבירו אותי לבטוח D:
-------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 11:59 AM
|
||||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירין, תוסיף שזה מול סטימצקי, כולם יודעים איפה זה ![]() -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 13:34 PM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוה, למה בעשר? >: זה מוקדם נורא ):
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 14:07 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קארינ, As a Dream, אולי באה D:
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 14:30 PM
|
||||
ההרצאות מתחילות בשעה 10:00, אז אנחנו במילא מפסידים את כל המחזור הראשון של ההרצאות. אי אפשר להפסיד גם את ההרצאות של שעה 11:00 O: Another One Bites the Dust - את בטוחה שזה באותה הקומה? לא בטוח>< -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 15 2011, 01:21 AM
|
||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באה בטוחD:
|
|
פורסם ב: Apr 15 2011, 01:34 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכולה ב20 אז האם אני יכולה להגיע רק ב 21? וכמה עולה כרטיס בכלל?
|
|
פורסם ב: Apr 15 2011, 01:54 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להגיע רק ב21, המפגש עצמו יהיה ב20, אבל יש מלא דברים נוספים.
המחיר משתנה מאירוע לאירוע, ואין צורך לשלם בכניסה למתחם, שגם שם ממש מגניב. כל המידע לגבי הכנס נמצא באתר הזה: http://www.olamot-con.org.il/2011/ -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2011, 02:10 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי תודה (:
אבל המפגש הוא רק ב20? אז למה לי לבוא ב21? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |