![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 23:24 PM
|
||||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה ש 1.47 או משהו באזור. אפילו קארינ יותר גבוהה ממני. והיא קטנה ממני בשנה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 23:25 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גבוהה לגילי ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 23:30 PM
|
||||
ואני נמוכה לגילי ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 23:40 PM
|
||||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו אני 1.60 XD אבל נראית הרבה פחות~_~ בת כמה את? -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 23:41 PM
|
||||
בקשה, מה אמרתי לך? נמוכה^^ ואני בת 12 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2011, 23:46 PM
|
||||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוה וואל. ננסים לנצח. -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 01:02 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
איזה מגניב ...
זה יוצא ביום הולדת שלי, אולי באה... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 01:29 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו, כל המתלבטים, אם עדיין יש כאלה,
יהיה ממש ממש מגניב, ושווה לבוא. בשני הימים. בנוסף, ברצוני לציין שיש לי תחושה שהכי מגניב שם יהיה הכותרת של עולמות שעל הקיר, ושהצביעה שלה ממש תהיה טובה, ובטח מי שצבעה אותה ממש מגניבה, ויש לה שיער ירוק ואדיר. אבל אני לא משוחדת או משהו. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 01:36 AM
|
||
![]() Long live the GOLDEN DONKEY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירין באמת מפחיד.
פחדתי ממנו עד מוות במפגש הראשון שלי. וטל סתם מקסימה. -------------------- זקן סיני חכם אמר פעם: "畂桳栠摩琠敨映捡獴."
![]() "כי בשביל אלף בנים דתיים הכל תלוי בתנועות הידיים שחברים לספסל לימודים הם חברים למקלחת בשניים וגם שאני שם משקפיים אז אי אפשר לראות לאן הולכות העיניים..." עברי לידר, אלף בנות דתיות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 01:46 AM
|
||||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת שגבהתי שני סנטימטרים?! >: עכשיו אני 65 >> אוה, וממש בא לי לבוא, אני אגרור לשם את בת דודה שלי, היא חולת הארי פוטר D: אז שימו אותי באולי.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 10:19 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 11:01 AM
|
||||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תוהה אם את באה להגיד לי שאני רזה, או באה להגיד שיש לי רושם מפחיד P: איך פתאום החלטתם שאני מפחידה שיש אנשים כמו נוגה בפורטל? ._. שושאן 3> -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 11:38 AM
|
||||
אני לא בררנית, כולכם מפחידים אותי בכללי ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 11:40 AM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שאנחנו סבבה בתכלס. אנחנו קצת מלחיצים בהתחלה, כי אנחנו לפעמים יותר מדי זורמים, אבל אנחנו בסדר XD
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 11:41 AM
|
||||
נחייה ונראה D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |