![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 11:48 AM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טל צודקת לגמרי, שחר. ותתעלמי ממה שאומרים באשכול. כולם נורא חברותיים ונחמדים (: וירין, ירדן וליאת ממש לא מפחידים, אם זה מה שמטריד אותך P:
-------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 11:50 AM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם אם אנחנו מרגישים מפחידים- זה חמש דקות ראשונות, אחרכך הכל בסדר:)
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 11:55 AM
|
||||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב ההנהלה שבאה מפחידה אותי. וגם כאלה שהם לא ההנהלה. חוץ מנוגה, כי כל החברים שלי משוגעים, אני כבר רגילה לזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 12:18 PM
|
||||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג מה המשקל שלך, את עושה רושם כזה, זעפני. -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 12:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואי כולם לקחו את מה שאמרתי ממש קשה XD
אני סתם צחקתי כולם נשמעים מקסימים משוגעים זה הכי אחי! אוף אני רוצה לבוא!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 12:35 PM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחנו פה דיון משעשע.
-------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 12:41 PM
|
||
לגמרי :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 12:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא באה ::\
תהנו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 12:49 PM
|
||||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
>: -------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 16:05 PM
|
||
![]() זרח, יהלום משוגע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אור.
כינוי: Billy Brown אולי בא. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 16:27 PM
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם איזה אשכול התארגנות חביב? D:
-------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 00:50 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תטעו אותה!
אני מאוד מפחידה. רק רגע... בו. לא ציפיתם לזה, הא? -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 00:56 AM
|
||
מודים שלא צפינו. אבל זה לא עבד
![]() ואתם עדיין מפחידים, אם זה מעודד אותך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 04:36 AM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מצחיק זה שאנשים חושבים שאני מפחידהXD
סימן שלא פגשת אותיXD איך זוהר אמר? "חברותית. יותר מידי. הרבה יותר מידי. למה את כל כך חברותית ונחמדה?!" -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 10:36 AM
|
||||
כן, עלייך שמעתי. ממך אני פחות מפחדת, אבל עדיין. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |