![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 19 2011, 18:08 PM
|
||
![]() זומבי זומבי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל:
רשימת ההטבות שתקבלו על כל משתמש שתפנו: 1. כשאותו משתמש יגיע ל250 הודעות תקבלו אוטומטית 5000 חרמשים! 2. כשאותו משתמש שהפנתם יפרסם פאנפיק, אתם תקבלו חצי מהחרמשים שהוא קיבל. על פרסום פאנפיק מקבלים בדרך כלל בין 1000 ל2000 חרמשים. ועכשיו להסבר: אנחנו מתחילים עכשיו במצע חבר מביא מחודש. המטרה של המבצע היא לפרסם את האתר ולהגדיל את הגולשים. למה? כדי שתהיה לנו קהילה יותר גדולה ומגוונת. איך זה יעבוד? לכל משתמש יהיה קישור אישי, שלחיצה עליו תוביל להרשמה לאתר. בהרשמה יהיה כתוב שהמשתמש שנרשם עכשיו הופנה לאתר על ידי המשתמש שפרסם את הקישור שלו. מטרת המבצע היא להביא לאתר משתמשים שיישארו וישקיעו, לכן מי שייפתח סתם משתמשים ויירשם תחת עצמו לא ירוויח כלום, כי כדי לקבל פרסים צריך להשקיע. למעלה כתבתי את ההטבות והפרסים שתקבלו על המשתמשים שהבאתם. הפרסים יחולקו אוטומטית! האשכול פתוח כדי שתציעו עוד פרסים והטבות שאפשר לתת על השקעה. פרטים נוספים על המבצע, בהמשך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2011, 19:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה מקבלים את הקישור האישי? ^^
-------------------- i feel like im living the worst day it feels like your gone and everyday is the worst day ever --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2011, 20:09 PM
|
||
![]() Consider it handled ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לך בפרופיל, ממש למעלה מתחת לשם משתמש שלך, כתוב "הירשם תחת משתמש זה " D:
-------------------- עמרי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2011, 20:12 PM
|
||
![]() זומבי זומבי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקישור נמצא בבלוח הבקרה האישי, וגם איפה שההוא מעלי אמר.
יש לכם רעיונות לעוד פרסים? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2011, 20:28 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב לצילומסך? המוח העילג שלי לא מוצא את זה.
ויש לי הצעה לפרס- לקבל 1000 חרמשים או משו בסגנון בכל פעם שזה שנרשם מתחתינו משנה כינוי\ כתרת. -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2011, 20:52 PM
|
||
![]() 2147483647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעיון לפרס - על כל דיון פעיל/חם/איך שלא קוראים לזה עם הרבה תגובות שהמשתמש פתח מקבלים חרמשים
-------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2011, 18:55 PM
|
||
![]() רק מי שהולך רחוק מגלה עד כמה רחוק הוא יכול להגיע |
יש לי רעיון לפרס
על כל 5 אנשים שתזמין תזוכה במעבר בית אחד -------------------- אייל|האקסבול|גלדיאטוס|משחקי הרעב | הארי פוטר |שוקו.
|
|
פורסם ב: Nov 27 2011, 14:12 PM
|
||
![]() מוגל |
לא אמורים לעבור בתים אז לא נראה לי שזה אפשרי מה שאתה אומר
אבל אני בעד הרעיון של אלון(על דיון פעיל שהמשתמש פותח מקבלים חרמשים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 17:34 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
רעיון לפרס- נקודות בית
-------------------- ![]() ![]() פיניאס ופרב☯פרי הפלטיפוס☯טניס☯גרררר~☯גריפינדורי גאה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2011, 23:28 PM
|
||
![]() מסדר מרלין דרגה ראשונה ![]() |
איך אני בכלל שולחת למישהו את זה?!?!?!
-------------------- פרשתי מהאתר כי יש לי יותר מדי עומס בבית השנה.. סורי
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 18:13 PM
|
||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
![]() -------------------- Mentat, solve thyself.
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |