![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 17:45 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפגש סוכות 2011 - פסטיבל אייקון! כמו בכנס עולמות האחרון, גם הפעם נקיים את מפגש סוכות של HPortal בפסטיבל. לצד כיבוד קל, הפעם יכללו במפגש גם כמה אירועים מגניבים במיוחד: "מפגש סגור לחברי HPortal, פורטל הארי פוטר הישראלי. במהלך המפגש נחשף לציטוטים מצחיקים מפורומים סגורים ונצפה בהקרנת הבכורה של הסרטון ההומוריסטי החדש מבית HPmagazine." ההנאה מובטחת! מועד: יום שני, ה-17/10/11, 14:00-16:00. אירועי הארי פוטר יתקיימו בפסטיבל לאורך כל היום, החל מהשעה 11:00 בבוקר ועד השעה 01:00 בלילה. מיקום: "פסטיבל אייקון 2011: התחדשות" - מתחם אשכול פיס, שפרינצק 4 תל-אביב, הכניסה מרחוב הארבעה. המפגש עצמו באולם 5. מחיר: המפגש עצמו - חינם. המחירים לאירועי הארי פוטר בפסטיבל מפורטים כאן. (הכניסה לרחבת הפסטיבל היא ללא תשלום). כדי להקל על ההגעה לפסטיבל, אנו נפגוש אתכם ב-17/10/11 בכניסה לגשר הקרייה, קניון עזריאלי (קומה ראשונה, בסמוך לחנות הבגדים "Diesel" ומול סטימצקי) בשעה 10:00 בבוקר. מהקניון, נצעד יחד אל מתחם הפסטיבל (10 דקות הליכה). הפיזור באופן עצמאי. שימו לב - למעט מפגש HPortal והקרנת הסרט "הארווי פוטר וההנחה המגוחכת", כל אירועי הארי פוטר הם אירועים בתשלום. עם זאת, פורטל הארי פוטר הישראלי הנפיק עבורכם שובר קסום לרכישת כרטיסים במכירים מוזלים. לפרטים נוספים, לחצו כאן. אנו ממליצים מאד להכין לוח זמנים, כך שתדעו בדיוק לאיזה אירועים ברצונכם להיכנס. היעזרו בתכניה המלאה, שמופיעה כאן. אנא אשרו את השתתפותכם! בטוח באים: ירין - Peter pen ירדן - Dr. Horrible ליאת - Euphoria קורל - Born This Way אור גל - DarkOr רונה - Gossip girl עדי - Revolution עמר - Save Me From Myself ענבר - Point תמר - Beautiful That Way יהל - Forever Young טלי - אמה ווטסון&emma wotson רותי - Written In The Stars נועם - .NoamMalfoy שלי - Our Time Now נגה - Miss Nothing משתמש/ת - Vicodin משתמש/ת - The Nightmare Before Christmas גל - Make Me Cry עדיאל - The Nightmare Before Christmas רוני - How You Remind Me דניאל - I dont like you שחר - Piece Of Heaven ישה - jashani סבטלנה - svetlana משתמש/ת - הארי צ'רנוגלז קארין - Alive שי - shai34 אולי באים: גיא - Wonderland זיו - Imagine the reality ליזי - Ugly יניר - Yanir תום - He Protects Us עמרי - Only Be Pretending דנה - Ichijo טלי - Runaway דניאל - We Are Broken אלמוג - I Am Human משתמש/ת - ליליבר אוונס ליאל - PEACE AND LOVE משתמש/ת - elephanti מיטל - מיטל משתמש/ת - Alastor Moody משתמש/ת - HarryP0tter טל - טל פוטר!!!! נבו - The King Of The Camp משתמש/ת - blueowl56 מרים - Kissing in the rain -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 17:51 PM
|
||
![]() חצי תפוח עם חצי תולעת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב הסיכויים שאני באה^^
-------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 18:05 PM
|
||
![]() מוגל |
אולי :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 18:48 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שימו אותי בבטוח. (:
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 18:50 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן (:
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 18:52 PM
|
||
![]() אבדה קדברה! מוחעחעחע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי D:
-------------------- פרשתי. מזמן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 18:52 PM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ, אולי באה D:
-------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 18:57 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי באה. אה, קארין-ALIVE.
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 18:58 PM
|
||
עודכן
![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 18:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב
הסיכויים שבאה:) -------------------- רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 19:02 PM
|
||
![]() מוגל |
אני נראה לי ילך, יהיה נחמד לראות את כולכם במציאות (:
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 19:03 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באה, בטוח
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 19:15 PM
|
||
עודכן. מצטער שאני לא מכיר את כל השמות.. עדכנו אותי בקשר לזהO:
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 20:06 PM
|
||
![]() Consider it handled ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי באD:
עמרי~ Only Be Pretending -------------------- עמרי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 20:14 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי.
תום~He Protects Us --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |