![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 23:57 PM
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטוח D:
תמר- Beautiful That Way -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 00:38 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן(:
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 12:15 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטוח בא.
יהל, Forever Young -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 13:51 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת עמר (נו, חייזרית, אני לא עד כדי כך נשכחת) ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 15:14 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן. עומר, לא זיהיתי את המשתמש, סורי O:
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 15:15 PM
|
||||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחת אותי ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 16:04 PM
|
||
סורי.. התווסף
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
באה : )
נועם - .NoamMalfoy -------------------- לא מאיימים על פרות בקפה !
אחוות אחיות האופל לשלטונ' 3> *פתוח לפריצות* חידוש פריצות ? : P --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 17:33 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רותי, אני באה בטוח
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 18:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטוח באה למפגש הסגיד הזה..
אמה ווטסון&emma wotson טלי -------------------- פרשתי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 19:52 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה, מתי המפגש אמור להסתיים, בערך?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 20:35 PM
|
||||
זה מאד תלוי בך. המפגש עצמו הוא מהשעה 14:00 ועד השעה 16:00. אם את רוצה להישאר גם להרצאות, לפאנלים ולאירועים האחרים שכלולים בפסטיבל אייקון, הרכיבי לעצמך את לוח הזמנים שלך ל-17/10 בהתאם לשעה שבה את צריכה לחזור הביתה. האירועים והשעות מופיעים כאן: http://www.iconfestival.org.il/cod/ -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 20:37 PM
|
||
כל השאר - עודכן
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 21:07 PM
|
||
![]() Under The Sea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cyuj ctv^^
שלי, בטוח באה P: -------------------- You think the only people who are people Are the people who look and think like you But if you walk the footsteps of a stranger You'll learn things you never knew you never knew --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 21:13 PM
|
||
עודכן^^
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |