![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2011, 19:19 PM
|
||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירין, אני דניאל P:
-------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2011, 20:35 PM
|
||
![]() מוגל |
איך אני יודע מה מספר המשתמש שלי?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2011, 20:41 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מספר המשתמש שלך הוא 33766. זה רשום בצד כל אחת מהתגובות שלך. דניאל - כבר עורך, סורי (: -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 02:04 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם ברצונכם לזהות אותי, חפשו את זו עם הגלימה(כנראה), וכל פריטי האספנות שתקנאו בהם.
אה כן, וגם, שדי ענק ונעליים שונות. אה, ומפחידה. ועם תג של צוות. הייתי כותבת כאן שאני מגיעה בטוח וזה, אבל זה נחסך ממני. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 03:07 AM
|
||
![]() צייד/ת תולעים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלמוג - I Am Human
אולי ^^ -------------------- אלמוגווווווווש · שש עשרה · בקושי תלמיד · בערך אנושי · וצייד תולעים במשרה מלאה ~ ![]() "!!!Roses are red... violets are blue... FUCK YOU WHORE" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 03:14 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מגניב! איך שאני מקווה שאני אצליח לבוא!
-------------------- ![]() We are the lucky ones We shine like a thousand suns When all of the colour runs together I'll keep you company In one glorious harmony Waltzing with destiny forever Dance me into the night Underneath the moon shining so bright Turning me into the light ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !Let's see YOU say it --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() China I choose !you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 10:11 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן(:
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2011, 11:12 AM
|
||
![]() חצי תפוח עם חצי תולעת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מגיעה ברכבת לת''א,ואני לא מכירה את התחנות וזה ...
אז תוכלו להגיד לי אם יש תחנת רכבת ליד עזריאלי? תודה מראש^^ -------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2011, 11:13 AM
|
||
![]() I Don't Play I Am A Serious Gamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגיעD:
-------------------- קוראים לי עדיאל ואני נוב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2011, 11:35 AM
|
||||
את צריכה לרדת בתחנת רכבת "השלום", ולצאת מהיציאה שמובילה לקניון (יש שילוט, ואנשים שם ישמחו לעזור לך. יש רק 2 יציאות, אחת לתחנת רכבת ואחת לקניון. גם אם את יוצאת מהיציאה הלא נכונה את רואה את הקניון מולך, כך שגם אם את טועה זה לא נורא). להגיע לעזריאלי זה ממש פשוט(: -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2011, 18:34 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אולי....
ליאל- PEACE AND LOVE -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2011, 20:24 PM
|
||
נערך
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2011, 20:25 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
באה. בטוח
-------------------- אביטל || 16 || בטא לשעבר || מעצבת || מתכנתת I'MBORED PEOPLE. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2011, 20:27 PM
|
||
עודכן(:
|
|
פורסם ב: Oct 11 2011, 22:11 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדכון- בטוח באה(:
-------------------- רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |