![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2011, 22:16 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן^^
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2011, 22:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אוף.. בסוף אני או מאחרת ובאה ב-3, 3וחצי או לא באה בכלל...
מבאס... סורי... :( -------------------- אביטל || 16 || בטא לשעבר || מעצבת || מתכנתת I'MBORED PEOPLE. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 00:19 AM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסוף מתברר שאני באה בטוח
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 00:48 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 01:42 AM
|
||||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל D: (תעביר אותי מאולי^^) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 02:02 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא להאמין, אבל כנראה תראו גם אותי...
-------------------- חיה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 02:12 AM
|
||||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומיגאאאאד אני מאושרההה!! D: תתקשרי אלי בדחיפות~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 02:37 AM
|
||
עודכן(:
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 16:16 PM
|
||
![]() Under The Sea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מי שהיה בהפלפאף, או שעכשיו בהפלפאף- שייכנס לפורום של הבית או שפשוט יגיד לי את זה, בשביל שאני אכתוב לו ברכה למפגש :>
-------------------- You think the only people who are people Are the people who look and think like you But if you walk the footsteps of a stranger You'll learn things you never knew you never knew --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 17:45 PM
|
||
![]() מוגל |
אני אולי בא :) אני מקווה להגיע
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 18:37 PM
|
||
עודכן
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 20:17 PM
|
||
![]() מוגל |
אוקיי, אני מתקן, אני בטוח בא, ותוסיף גם את אמא שלי, שגם היא משתמשת כאן באתר (svetlana) אבל כשנגיע לעזריאלי, איך נדע מי אתם??
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2011, 01:29 AM
|
||
אתם פשוט תראו קבוצה של בני נוער שצועקים מונחים מתוך סדרת הארי פוטר, ותבינו שזה אנחנו(:
כבר מעדכן את הרשימות -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2011, 02:10 AM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעבירו אותי לבטוח D:
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2011, 11:47 AM
|
||
![]() מוגל |
מקווה שאני יבוא
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |