![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 5 6 [7] 8 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2011, 11:47 AM
|
||
![]() מוגל |
אולי
-------------------- קדימה טום,בוא נסיים את זה בדיוק כמו שהתחלנו את זה-ביחד!
וולדי מאחל לכולם מוות מהיר,דמבי מאחל רק אהבה,הארי מאחל אומץ,הרמיוני רק חוכמה,רון מאחל אי-עכבישים,פרד וג'ורג' גיל ושמחה,דובי מאחל רק טוב-טוב לאדונילי,קריצ'ר שנאה לסיריוס,ארתור ויזלי שואל "המכונית עבדה בסדר?-כלומר- זה רע מאוד בנים!",מולי ויזלי רק עוגות ועבודה,פטוניה וורנון רק מוסיפים שנאה,דאדלי גנב את העוגיות והאגריד רק מפלצות! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2011, 12:23 PM
|
||
![]() מוגל |
אני בטוח בא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2011, 12:34 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן(:
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2011, 18:44 PM
|
||
![]() מוגל |
אני מגיע למיפגש
-------------------- [color=red]"אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדורי גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! שם הדמות: שי סטטוס דם:קוסם בן מוגלגים פטרונוס: צבי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2011, 19:33 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2011, 00:49 AM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי בא :)
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2011, 12:27 PM
|
||
![]() שוקולד, תעשה לי קוביות D; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש סיכוי שאני באה(:
מרים~ Kissing in the rain -------------------- M i r i a m מרימ ~ מריומה ~미리 암 ~ ווטאבר הפלפאף | חברה רשמית באגודת אלרג"ה | חצוית דם ![]() " נשמע מטח של נקישות , ומפולת של שיני בסיליסק נשמטה מזרועותיה של הרמיוני . היא נפלה על צווארו של רון ונישקה אותו נשיקה ממושכת על פיו . רון השליך מידיו את הניבים ואת המטאטא , ונענה בהתלהבות כזאת עד שהניף את הרמיוני באוויר " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2011, 15:11 PM
|
||
![]() מוגל |
אולי בא
|
|
פורסם ב: Oct 14 2011, 22:33 PM
|
||
עודכן
|
|
פורסם ב: Oct 15 2011, 16:21 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מגיע מירושלים?
מישהו רוצה לנסוע יחד מת"מ ירושלים? ישעמם לי לבד בנסיעהD: -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2011, 19:10 PM
|
||
כל מי שרוצה להתלוות אלינו לפסטיבל מתבקש להמתין מול הכניסה לשער הקריה בקניון עזריאלי, בזמן. לא נחכה למאחרים.
|
|
פורסם ב: Oct 15 2011, 19:45 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו יודע איזה קן זה מפתח תקווה לקניון עזריאלי?
|
|
פורסם ב: Oct 16 2011, 00:18 AM
|
||
![]() מוגל |
אני אולי אבוא
|
|
פורסם ב: Oct 16 2011, 09:44 AM
|
||
![]() מוגל |
אני באה XD
-------------------- ![]() נסטיה.14.ראש"לצית.הפלפאף מתה על הארי פווווטר 3> Only One Can Live --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2011, 12:02 PM
|
||
![]() מוגל |
אולי באה. רוב הסיכויים שכן ^^
-------------------- רתם ||16.5||מתרגמת עצלנית במיוחד||אוטאקו לייט||מכורה למחשב||דוקטור הו||קונדסאים 3>||ווקאלויד||נרדפייטרית ![]() (למרות שהפורטל החליט שאני האפלפף ><') You can't just go to Pigfarts it's on MARS!! YOU NEED A ROCKETSHIP. Do you have a rocketship, Potter? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |