![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2011, 21:05 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה אני אעזור לה,ואז נישלח את הקטע לבטא אם יהייה צורך,ואז אל המשתתפים,נוודא שכולם בעד,ואז סוף סוף נתחיל..... נב: ביומים הבאים לא אהייה כאן.אני בטיול שנתי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2011, 21:05 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
באמת באיזה כיתה את??..?
-------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2011, 21:06 PM
|
||
כיתה ו'
![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2011, 22:58 PM
|
||
בהצלחה :) תגידו יש כאן מישהו בכיתה ז' - ט' ? זה חשוב לסרט
|
|
פורסם ב: Oct 26 2011, 15:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ לא שידוע לי... אני בה'
-------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2011, 20:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני בט' .. ואני רוצה או לשחק / לשיר או לצלם/ לאפר חח מה שנצטרך D:
-------------------- אני לא סובלת מאי שפיות.... אני נהנת ממנה! (המשפט החרוש ביותר. אי פעם. xP)
גריפינדורית גאה ||לונה <3 || ג'יני <3 || וולדי <3 || הארי <3 || רוןןןןן D: || הרמיוני ^^"||נוויל 33> || סנייפ! D; || פרד וג'ורג' <3 || יותר מדי אנשים פחות מדי מקום... <3 (גליה)||14|| אובססיבית xP||מתחרפנת בערבים||חופרת..||מציירת||מצלמת||אוהבת לשיר||חולת מוזיקה||חולת פנטזיה||הארי פוטר סגידה!! || הירושה D: || פנטזיהפנטזיהפנטזיה <3 || .... || MCR אובססיה קשה! (XD)||משחקי הרעב||ספטימוס היפ D:|| אוהבת פראצ'ט מתחילה P;||בעלת בעיות נפשיות קשות! D:||בעלת דמיון. מפותח. מאוד. xD ~~~~Team starkid is totally awesome ~~~~ ![]() "אני יכול ללמד אתכם איך לשמר תהילה בבקבוק, לבשל ניצחון, אפילו לפקוק את המוות – בתנאי שאינכם קבוצה של אידיוטים מוחלטים כמו אלה שאני זוכה ללמד בדרך־כלל." "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." עם חברים שהם משפחה - מרים את הדגל באהבה הבית הוא הכל בשבילי - והוא מה שמאפיין אותי, בלבי נמצא תמיד - רק דבר אחד יחיד, בגאווה בכל מקום - גריפינדור בזהב ואדום! ממחשבה למעשה - אומץ כאן הוא הנושא! הגבורה נמצאת בדם - אדום זהב זה כל העולם, האריה נמצא בלב - גריפינדור? אותך , אני , אוהב ! תן סימיול, הכולטובה D; -גמאני במשפחת הסמיילים של הפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2011, 22:55 PM
|
||
חחחח סבבה דרך אגב גם אני ;)
|
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 18:07 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
חח סבבה D;
-------------------- אני לא סובלת מאי שפיות.... אני נהנת ממנה! (המשפט החרוש ביותר. אי פעם. xP)
גריפינדורית גאה ||לונה <3 || ג'יני <3 || וולדי <3 || הארי <3 || רוןןןןן D: || הרמיוני ^^"||נוויל 33> || סנייפ! D; || פרד וג'ורג' <3 || יותר מדי אנשים פחות מדי מקום... <3 (גליה)||14|| אובססיבית xP||מתחרפנת בערבים||חופרת..||מציירת||מצלמת||אוהבת לשיר||חולת מוזיקה||חולת פנטזיה||הארי פוטר סגידה!! || הירושה D: || פנטזיהפנטזיהפנטזיה <3 || .... || MCR אובססיה קשה! (XD)||משחקי הרעב||ספטימוס היפ D:|| אוהבת פראצ'ט מתחילה P;||בעלת בעיות נפשיות קשות! D:||בעלת דמיון. מפותח. מאוד. xD ~~~~Team starkid is totally awesome ~~~~ ![]() "אני יכול ללמד אתכם איך לשמר תהילה בבקבוק, לבשל ניצחון, אפילו לפקוק את המוות – בתנאי שאינכם קבוצה של אידיוטים מוחלטים כמו אלה שאני זוכה ללמד בדרך־כלל." "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." עם חברים שהם משפחה - מרים את הדגל באהבה הבית הוא הכל בשבילי - והוא מה שמאפיין אותי, בלבי נמצא תמיד - רק דבר אחד יחיד, בגאווה בכל מקום - גריפינדור בזהב ואדום! ממחשבה למעשה - אומץ כאן הוא הנושא! הגבורה נמצאת בדם - אדום זהב זה כל העולם, האריה נמצא בלב - גריפינדור? אותך , אני , אוהב ! תן סימיול, הכולטובה D; -גמאני במשפחת הסמיילים של הפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 20:42 PM
|
||
מקווה שזה לא מפריע שאני בכיתה ו'.
בכל אופן,יש לי וותק של 5 שנים בצילום..... ודרך אגב,אחותי הגאונה שכחה לכתוב את התסריט ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 21:50 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני בכיתה ז'
-------------------- שם באמת לא משנה\13\
רייבנקלואית גאה :)\ אני אוהבת לעשות סמיילים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 15:20 PM
|
||
טוב אני אתחיל לעבוד עליו
יש לי רעיון למשהו אבל תגידו לי אם הוא טוב רואים את סנייפ או הלורד וולדמורט הולכים ואז פתאו מתחיל השיר whip my her של ווילו סמית'. ואז מאחוריו יוצאים פתאום ממחבואם העוזרים של וולדמורט ומצטרפים לשיר. וזה כולל ריקוד וצריכים להחליט אם רוצים פלייבק או שהוא ישיר. -------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 15:27 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ומי יהייה סנייפ\וולדמורט? אלו הדמויות שהכי קשה למצוא,אין אף אחד חוץ מהשחקנים המקוריים שבאמת דומה להם.
דרך אגב,לדעתי שחקנים זה לא מה שהכי דחוף כרגע... בוא נראה מה כן דחוף.צלמים,יש כבר משלוש זוויות,אז זה מספיק. לדעתי צריכים כאלו שיתעסקו עם הסאונד,מישהו שמנוסה בזה,כי במצלמה רגילה הקול נשמע צרוד כזה,וזה לא תמיד מתאים.... מה דעתכם על הרעיון? עדיין מנסה לעזור כמיטב יכולתי. -------------------- שם באמת לא משנה\13\
רייבנקלואית גאה :)\ אני אוהבת לעשות סמיילים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 15:30 PM
|
||
אור גל מנהל קבוצת המעריצים של הארי פוטר בפייסבוק הוא וולדמורט היששששראלי אפשר ליצור איו קשר
|
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 15:51 PM
|
||||
מגניב! אבל אתה מכיר אותו אישית? זה לא קצת... חוצפני,או הזוי,ליצור איתו קשר? למה שהוא יסכים? אבל האמת,אחלה רעיון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2011, 18:36 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אממ בקשר לשירה.. אני מוכנה לקחת על עצמי לשחזר את השיר ככה שהוא יתאים להארי פוטר.. וצריך למצוא ילדים שיודעים לשיר ולהקליט באולפן את השיר. (עושים את זה גם בצופים וזה ממש לא יקר להקליט..)
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |