![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 17:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי ההצעה של the magic טובה!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2011, 13:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למרות שאני מעדיפה פלייבק אני יכולה לשאול כי
לאבא של ילד מהכיתה שלי יש אולפן הקלטות וישמצב שהוא יסכים:) -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2011, 14:01 PM
|
||
מישהי בכיתה שלי מכירה כותב תסריטים....אלא אם כן בעיית התסריט נפתרה?
|
|
פורסם ב: Oct 31 2011, 18:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ל האריוג'יני. אם נעשה את זה ככה שזה יתאים לה"פ לא יוכל להיות פלייבק כי המילים יהיו שונות מהמקורי.. ^^"
-------------------- אני לא סובלת מאי שפיות.... אני נהנת ממנה! (המשפט החרוש ביותר. אי פעם. xP)
גריפינדורית גאה ||לונה <3 || ג'יני <3 || וולדי <3 || הארי <3 || רוןןןןן D: || הרמיוני ^^"||נוויל 33> || סנייפ! D; || פרד וג'ורג' <3 || יותר מדי אנשים פחות מדי מקום... <3 (גליה)||14|| אובססיבית xP||מתחרפנת בערבים||חופרת..||מציירת||מצלמת||אוהבת לשיר||חולת מוזיקה||חולת פנטזיה||הארי פוטר סגידה!! || הירושה D: || פנטזיהפנטזיהפנטזיה <3 || .... || MCR אובססיה קשה! (XD)||משחקי הרעב||ספטימוס היפ D:|| אוהבת פראצ'ט מתחילה P;||בעלת בעיות נפשיות קשות! D:||בעלת דמיון. מפותח. מאוד. xD ~~~~Team starkid is totally awesome ~~~~ ![]() "אני יכול ללמד אתכם איך לשמר תהילה בבקבוק, לבשל ניצחון, אפילו לפקוק את המוות – בתנאי שאינכם קבוצה של אידיוטים מוחלטים כמו אלה שאני זוכה ללמד בדרך־כלל." "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." עם חברים שהם משפחה - מרים את הדגל באהבה הבית הוא הכל בשבילי - והוא מה שמאפיין אותי, בלבי נמצא תמיד - רק דבר אחד יחיד, בגאווה בכל מקום - גריפינדור בזהב ואדום! ממחשבה למעשה - אומץ כאן הוא הנושא! הגבורה נמצאת בדם - אדום זהב זה כל העולם, האריה נמצא בלב - גריפינדור? אותך , אני , אוהב ! תן סימיול, הכולטובה D; -גמאני במשפחת הסמיילים של הפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2011, 20:35 PM
|
||
אז למה שנעשה פלייבק,זה חוסם את שאר הרעיונות שפתאום הופיעו פה.
ודרך אגב,שוקולד,איפה את?לאן נעלמת? שכחת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2011, 08:55 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נעלמתי לטיול שנתי :) תצרו קשר עם התסריטאי ...
אחרי זה נקליט את הפלייבק D: -------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
|
|
פורסם ב: Nov 1 2011, 16:31 PM
|
||
או,אז כיף לך :)
אבל למה להקליט מוזיקה לפני שאפילו חשבנו על תסריט?כי אנחנו תקועים בלי רעיונות? טוב,זה נכון. מי אחראי שיכתבו לנו פלייבק? בינתיים,אני אמשיך לחפש רעיונות... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2011, 16:38 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
איך תחפשי רעיונות? סיעור מוחין?פשוט תסתובבי ברחוב ותחפשי השראה? למרבה הצער,זה מתאים לכתיבה,אולי מתאים לתסריט ולטקסט של השחקנים... טוב,זה באמת אולי יצליח -------------------- שם באמת לא משנה\13\
רייבנקלואית גאה :)\ אני אוהבת לעשות סמיילים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2011, 16:55 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אמרתי כבר..חח אני מוכנה לשכתב לה"פ את השיר שנבחר D:
-------------------- אני לא סובלת מאי שפיות.... אני נהנת ממנה! (המשפט החרוש ביותר. אי פעם. xP)
גריפינדורית גאה ||לונה <3 || ג'יני <3 || וולדי <3 || הארי <3 || רוןןןןן D: || הרמיוני ^^"||נוויל 33> || סנייפ! D; || פרד וג'ורג' <3 || יותר מדי אנשים פחות מדי מקום... <3 (גליה)||14|| אובססיבית xP||מתחרפנת בערבים||חופרת..||מציירת||מצלמת||אוהבת לשיר||חולת מוזיקה||חולת פנטזיה||הארי פוטר סגידה!! || הירושה D: || פנטזיהפנטזיהפנטזיה <3 || .... || MCR אובססיה קשה! (XD)||משחקי הרעב||ספטימוס היפ D:|| אוהבת פראצ'ט מתחילה P;||בעלת בעיות נפשיות קשות! D:||בעלת דמיון. מפותח. מאוד. xD ~~~~Team starkid is totally awesome ~~~~ ![]() "אני יכול ללמד אתכם איך לשמר תהילה בבקבוק, לבשל ניצחון, אפילו לפקוק את המוות – בתנאי שאינכם קבוצה של אידיוטים מוחלטים כמו אלה שאני זוכה ללמד בדרך־כלל." "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." עם חברים שהם משפחה - מרים את הדגל באהבה הבית הוא הכל בשבילי - והוא מה שמאפיין אותי, בלבי נמצא תמיד - רק דבר אחד יחיד, בגאווה בכל מקום - גריפינדור בזהב ואדום! ממחשבה למעשה - אומץ כאן הוא הנושא! הגבורה נמצאת בדם - אדום זהב זה כל העולם, האריה נמצא בלב - גריפינדור? אותך , אני , אוהב ! תן סימיול, הכולטובה D; -גמאני במשפחת הסמיילים של הפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2011, 17:13 PM
|
||
אבל איזה שיר נבחר?
|
|
פורסם ב: Nov 2 2011, 09:00 AM
|
||
אין לי מושג בקשר לשירים אבל אם תרשמו ביוטיוב
הארי פוטר על פי שירים בעיברית ובלועזית זה יכול לתת לכם כמה רעיונות מאגניבים {מצטערת שלא שמתי פשוט אין לי מושג איך עושים קישורים} ורציתי להגיד שיש הבדל בין פלייבק לשיר! פלייבק זה רק המוסיקה שיר זה עם המילים והכל וגם...אנשים-עדיין לא החלטנו איפה אנחנו עושים את זה! -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2011, 15:40 PM
|
||||
נכון. שכל אחד יחשוב על מקום שקרוב אליו מאד,עד 25 דקות ולא יותר,ועם למישהו יהייה מקום משותף,אז הם יהיו ביחד. נכון,זה ייראה מפורק,אבל כשכולנו נראה את הפלייבק,המוזיקה, במחשב בפורטל,נתקן כמה דברים צולעים וגמרנו. אוקיי,אני יכולה להגיע לחיפה. ודרך אגב,לבחור עיר,לא איזה כפר פצפון,שאחרים אולי לא יבינו איך מגיעים אליו. אבל אם תרצו ''להתחיל בגדול'' אז אני אחפש אתרים לצילומי סרטים בישראל. גם אני מנסה להועיל כמיטב יכולתי. וכן,השיטה שלי מתאימה להקלטת המוזיקה,שאותה אי אפשר לעשות באינטרנט. מה דעתכם?מי בעד ומי נגד? נ''ב: מי אחראי על ההקלטה? אנחנו,או שיש מקצוען? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2011, 19:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני קרובה למודיעין
קודם תחפשו תסריטאי ואז נחשוב על הכל... -------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
|
|
פורסם ב: Nov 3 2011, 19:39 PM
|
||
איש מקצוע,הממ...יש מישהו שהוא ידיד של הורים של חברה שלי מבית הספר,שהוא כותב תסריטים,ואותה ילדה גרה קרוב,ואותו איש מקצועי.
|
|
פורסם ב: Nov 3 2011, 20:25 PM
|
||
לא יודעת,המקום לבחירתכם,אני גרה בגדרה,יש כאן עודמישו שגר כאן?
-------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |