![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 5 6 [7] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 15:55 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא..
-------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:20 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אנחנו עובדים על התסריט
-------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 08:39 AM
|
||
בכייף,אבל לדעתי כדאי שלפני הסרט נעביר אותו לבטא
-------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 16:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מכם בטא? כי אני לא,למרות ששלחתי בקשה לפני שלושה חודשים ומתעלמים ממני:(
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 16:38 PM
|
||
לא ראיתי אפחד פה שהוא בטא,אני יכולה לשלוח לבטאית של הפאנפיק שלי,בלו מון,אבל כולכם תצתרכו להשתתף בתשלום..
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 17:15 PM
|
||
אמממ אוקייי...טוב נו ממילא יש לי מספיק למשני כינוי...
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 17:45 PM
|
||
כל עמוד עולה 50..נדמה לי...
|
|
פורסם ב: Jan 3 2012, 17:28 PM
|
||
אממ,זה לא פאנפיק אלא תסריט,בטוח שצריך בטא?
|
|
פורסם ב: Jan 11 2012, 13:42 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן בכל מקרה צריך בטא אני חושבת זה לא בעייה...
-------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
|
|
פורסם ב: Jan 15 2012, 18:00 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ... לא חייבים בטא.
איפה הוחלט שמצלמים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:53 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרודיה מצויינצ אני השתתפתי בכמה פרסומות ובסרט אחד של 2:30 שעות אז לשחקנית אני מוכנה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 17:01 PM
|
||||
עדיין לא הוחלט. ![]() -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 10:23 AM
|
||||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לצלם באחד מהמפגשים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |