![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:05 AM
|
||||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יותר טוב ולהסתובב באתר אינטרנט ולעשות את מה שאתה עשית? אני גם ככ מוחמאת, גם רעה וגם דוחה ![]() -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:07 AM
|
||
![]() מוגל |
"ירין, מה עם הסיקור?" "אחראי, עוד אחת." "ומה, את מציירת באייפון? אחראית." עריכה: ליזי, הכינויים האלה כול-כך מתאימים לך שאת לא יודעת עד כמה. (: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:09 AM
|
||||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OHHH INDEED! ומה גותים שליטה, היפים זה כזה הכי אחי אגב, תתעדכן האני, קוראים לזה אימו בימינו ![]() -------------------- Mentat, solve thyself.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:11 AM
|
||||
![]() מוגל |
"אחראית, עוד אחת." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:12 AM
|
||||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לתת לך באן מתי שאני רוצה אז תיזהר ![]() חוץ מזה אני כולה שבוע בתפקיד, נראה אותך שורד יום וחצי בזה XD -------------------- Mentat, solve thyself.
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:13 AM
|
||||
![]() מוגל |
אויי, אני כזה מפחד ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:14 AM
|
||
![]() יש לה דיבור נגוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה סתם מחפש צומי. אמרת שאתה פורש? יאללה, אנחנו לא מפריעים, תפרוש. וזה שאתה אומר שאנחנו רעים - פחח, ומה שאתה עשית זה בסדר גמור, אה? מקודם קיללת משתמשות חופשי ועכשיו אתה נהיה רגשן. ברצינות, לך לטלנובלה.
-------------------- אריאל • אוג' 17 חופשיים • בעיקר לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:15 AM
|
||||
![]() מוגל |
לך! חצי שנה שיגעת לנו ת'שכל בשביל לקחת את ניהול פורום מחשבים, ועכשיו אתה בהנהלת פורומים ועוד מעז לדבר? אתה כזה קטן. אני עושה לך פו אתה עף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:16 AM
|
||||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו כן, אני יודעת, רעה ודוחה זה כל כך מתאים לי, אמרו לי את ככ הרבה פעמים, זה לא הזיז לי בפעם הראשונה, זה לא מזיז לי עכשיו. וד"א, נדב-, אה סליחה, יניר, לא אמרת שאתה יותר לא נכנס לפה? אז ביי-ביי. -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 00:18 AM
|
||||
![]() יש לה דיבור נגוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, הגענו לשיא ההזיה ![]() אני לא מבין דבר וחצי במחשבים ואף פעם לא הצעתי ניהול, נוב ![]() אז יאללה, תעשה לי פו. אתה עושה פו, אני נותן באן, אתה עף מפה, כולנו שמחים. וכן, אני מעז לדבר, ובחיים לא שיגעתי אפחד בקשר למחשבים ![]() אז יאללה, אמרת שאתה פורש. אפחד לא מפריע לך, להפך. -------------------- אריאל • אוג' 17 חופשיים • בעיקר לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 01:13 AM
|
||||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחח אני חייבת להודות שהשיחה הזאת משעשעת ביותר XDDDDDD
אז תעשה טובה לכולנו ואל תיכנס D: וכן, אנחנו שווים, יש לך בעיה? ואנחנו לא מציקים לנובים, אלא למי שמציק לנו. P:
כן, כן, אנחנו רעים, זבלים וכו' וכו'. אין לך משהו יותר מקורי?
ואתה נחמד ותמים כמו חד קרן שצועד לו על קשת בענן! D:
מישהו הכריח אותך? אתה מוזמן להתנתק. ולא לחזור.
אם הם מתאימים לה, איזה כינויים לעזאזל מתאימים לך? שב בשקט ואל תדבר על חברות שלי.
שקט מאיו גותים זה ראאאאאר *~* יניר \ נדב \ מי שלא תהיה: תעזוב אותי ואת חברות שלי בשקט, אף אחד לא מכריח אותך להישאר כאן. אתה מוזמן להתנתק ולא להתחבר שוב, מה שכבר אמרת שתעשה שלוש או ארבע פעמים. ואתה האחרון שיטיף לי מוסר. ברור לך? -------------------- נטע
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 02:17 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשתמש הורחק מהאתר "בסגנון" לאחר דברי בוטות כלפי צוות הניהול והמשתמשים, ברחבי הפורומים ובהודעות פרטיות.
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 02:20 AM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח שנכתוב על שמך מכתב! וגם נכניס גביע על שמך בחדר הגביעים, וכמובן שנשתול לזכרך עץ שלם בחלקת חסידי אומות העולם ._. הרי אתה נורא תמים ומסכן, ואנחנו הם הרעים פה. לא אתה הטרדת נערות באתר משלושה משתמשים שונים. לא אתה פרסמת סיפורי זוועה מפוברקים בפורום "מה שעל הבלוג" וניסית לנחם את עצמך ממשתמש אחר, לא אתה משמיץ משתמשים בכל תגובה שמתפרסמת פה. כבר הציעו לך פרס נובל לשלום ומקום כבוד במשכן הכנסת? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |