![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 22:12 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"הרמיוני" אמרתי בחיוך כשהתיישבנו באחד השולחנות "את לא מתווכחת איתי, זה ברור"
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 23:21 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״לא, צ׳ארלי, אני מתעקשת.״ הייתי נחושה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 23:24 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני גם" אמרתי, נשאר בעמדה שלי "אני רוצה לפנק אותך היום"
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 00:09 AM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסמקתי.
"למה?" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 11:23 AM
|
||
"כי זה החופש שלך, ומותר לך להתפנק מדי פעם" אמרתי, מסמיק מעט בעצמי.
הודתי למרלין שעורי כהה כך שלא ראו את הסומק שעל פני. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 12:05 PM
|
||
״זה... נחמד מצידך, צ׳ארלי.״ חייכתי.
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 12:11 PM
|
||
"הכל בשבילך" אמרתי בחיוך ולקחתי שני תפריטים ומביא לך אחד באנגלית.
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 12:17 PM
|
||
טמנתי את פניי בתפריט, מסמיקה.
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 12:22 PM
|
||
"אני אזמין את ארוחת הבוקר עם מיץ תפוזים וקפה" אמרתי ברומנית למלצר, הוא הנהן ופנה אלייך.
"מה את רוצה להזמין?" שאלתי אותך בחיוך. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 12:35 PM
|
||
״אני אסתפק בקוראסון החמאה ובאספרסו.״ אמרתי.
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 12:38 PM
|
||
הנהנתי ואמרתי למלצר את ההזמנה.
הוא הנהן ורשם אותה. "עוד משהו?" שאל. "לא, תודה" עניתי בחיוך והוא הלך. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 13:00 PM
|
||
״אתה באמת לא חייב לשלם עליי, צ׳ארלי.״ אמרתי.
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 13:02 PM
|
||
"זה בסדר" אמרתי בחיוך רגוע והסתכלתי מסביב "יש חדש מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך?"
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 13:21 PM
|
||
״לא, אני חושבת שלא.״ חייכתי. ״התראינו לפני כמה חודשים, בסך הכל.״
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 13:27 PM
|
||
חייכתי גם אני.
"אז איך הולך בינך לבין רון?" שאלתי בסקרנות. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |