![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 18:06 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קמתי בבוקר קצת מאוחר, בערך בשתיים עשרה הייתי מוכן לצאת.
אבל קודם הייתי צריך לעבור על הכלובים-שוב. היינו עושים את זה פעם בבוקר ופעם בערב. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 20:08 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדיילת הגישה לנו תה וקפה.
״רון, בבקשה תיזהר, יש כיסי אווי-״ והקפה הרותח נשפך עליי. ״אעאעאה!״ צעקתי. ״מצטער,״ מלמל רון וניסה לנגב את זה. ״רון, אתה רק מחמיר את זה - תעזוב - רון!״ צעקתי. קמתי והלכתי לשירותים בזעף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 20:24 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי בערך בשלוש את הסיור כי אחת הדרקוניות השתוללה.
"שיט! אני מאחר!" אמרתי כשהסתכלתי על השעון שלי. "תלך כבר" ג'ק אמר. הנהנתי והתעתקתי לשדה התעופה, הייתי עם בגדי העור שאני לובש כשאני ליד הדרקונים. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 23:54 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התרחקתי מרון למשך שארית הטיסה.
סוף סוף נחתנו. יצאנו כולנו לשדה התעופה הרומני (שאגב, הייתי ברומניה) וחיפשנו אותך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 23:55 PM
|
||
מגניב לך D:
עוד לא הייתי שם, אני הולכת השנה D: ______________________________ חיכיתי לכם בנמל התעופה. אחרי כמה דקות ראיתי אתכם סוחבים את המזוודות. הלכתי לעברכם בחיוך גדול. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 16:55 PM
|
||
״צ׳ארלי,״ מולי חיבקה אותך בחיוך.
מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך, ניהיית חתיך. ובגדי העור האלה... אוי, בגדי העור... הבטתי ברון. איך ייתכן שאתם אחים? ------ את נוסעת השנה לרומניה? איזה מגניב! סתם טיול או משפחה/שורשים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 17:30 PM
|
||
טיול חברים D:
________________________ "אמא, אני בסדר" אמרתי לה בחיוך וחיבקתי אותה. התחלתי לחבק את כולכם, מחמיא לכם. "והרמיוני, כמה גדלת" אמרתי בחיוך וחיבקתי אותך "נהיית ממש יפייפיה" הרגשתי את פעימות ליבי מעט הולמות במהירות אך הרגעתי את עצמי. קצת קינאתי ברון על זה שהשיג אותך אבל לא אמרתי כלום. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 17:48 PM
|
||
הסמקתי.
״תודה...״ מלמלתי בשקט. לרגע מבטינו נפגשו. בהיתי בעיניים המהפנטות שלך, עד שרון וג׳ורג׳ נדחקו בינינו והתחילו לדבר איתך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 17:53 PM
|
||
"הולכים לראות דרקונים?" ג'ורג' שאל בהתלהבות.
"זה חלק מהתכנון שלי" אמרתי בחיוך והוצאתי את הרשימה מכיס המעיל. אמא חיבקה אותי עוד חיבוק מוחץ. הסתכלתי עלייך מזווית העין ונשמתי עמוק, נרגע מעט. "אז הולכים לבית מלון עכשיו?" שאל רון במהירות. הנהנתי. "איך?" שאל. "התעתקות כמובן" אמרתי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 18:36 PM
|
||
״אבל אנחנו לא יודעים איפה הוא!״ רטן רון.
נאנחתי. ״תחכה שהוא יסיים לדבר, רון.״ אמרתי בחוסר סבלנות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 18:42 PM
|
||
נאנחתי מעט ואמרתי את הכתובת.
אחרי כמה דקות התעתקנו לשם. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 19:00 PM
|
||
התעתקתי לידך.
חייכתי חלושות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 19:26 PM
|
||
"ברוכים הבאים לבית המלון" אמרתי בחיוך "המפתחות כבר מוכנים בקבלה ורק צריך לקחת אותם"חייכתי אלייך בעוד רון רץ לקחת את המפתחות.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 20:05 PM
|
||
״אז חוץ מדרקונים,״ אמרתי. ״שמעתי שיש פה עוד דברים מעניינים.״
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 20:09 PM
|
||
"בהחלט" אמרתי בחיוך "את ידעת שברומניה יש את מושבות הערפדים הגדולות בעולם?" שאלתי ולקחתי מרון את המפתחות והתחלתי לחלק לכולם.
"ג'יני והרמיוני יהיו ביחד, הארי ורון ביחד, אמא ואבא ביחד וביל וג'ורג' ביחד" אמרתי בחיוך והבאתי לכל אחד מכם את המפתח. רון רץ קדימה עם התיקים והשאיר אותך לסחוב את שלך. "אני אקח את התיקים" אמרתי בחיוך והרמתי את המזוודות שלך. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |