![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 16 2011, 20:56 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״היי, הארי.״ חייכתי כשראינו אותו עומד ליד ארון מדידה, מחזיק אלפי בגדים שונים.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2011, 23:01 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היא בפנים?" שאלתי בחיוך מגחך.
הוא הנהן בשקט. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 00:04 AM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחתי שאנחנו אוחזים ידיים, עד שהארי הביט בידינו בתימהון.
השתחררתי ממך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 00:12 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה יכול להגיד לה להזדרז?" שאלתי בחיוך "אם לא אומרים לה היא נשארת במשך שעות בפנים".
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 20:08 PM
|
||
״ג׳יני,״ דפקתי על דלת התא בחיוך. ״הארי עוד מעט יקרוס תחת הבגדים שלך.״
״את כולם היא קונה,״ מלמל הארי. ״הארי התמודד עם דברים הרבה יותר גרועים,״ ג׳יני יצאה מהתא בחיוך, לבושה שמלה כחלחלה שהחמיאה לה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 21:10 PM
|
||
"זה נכון" אמרתי בגיחוך "אבל את לא צריכה להעמיד אותו במבחן"
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 21:43 PM
|
||
"זה בסדר, ג'ין." מיהר הארי להגיד למרה המבט שלה.
"אז מה אתם עשיתם בינתיים?" שאלה ג'יני והביטה במראה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 21:47 PM
|
||
"קנינו דברים ואכלנו במסעדה" אמרתי בחיוך.
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 22:19 PM
|
||
"טוב, הארי, אני קונה גם אותה." חייכה ג'יני ונכנסה לתא.
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 22:26 PM
|
||
הארי נאנח.
גיחחתי ועזרתי לו לשים את הבגדים במקום. "את רוצה לקנות פה משהו?" שאלתי אותך בחיוך כששראיתי שאת מסתכלת על הבגדים. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 23:39 PM
|
||
"לא, אני רק מסתכלת," חייכתי.
טוב, אולי אני צריכה מכנסיים לקיץ.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 23:45 PM
|
||
"תסתכלתי בינתיים" אמרתי בחיוך כשג'יני החליפה עדיין בגדים.
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 23:50 PM
|
||
הסתובבתי קצת בחנות, מתבוננת.
|
|
פורסם ב: Nov 18 2011, 02:35 AM
|
||
"ג'יני! את מוכנה?" שאלתי אותה אחרי כמה דקות.
"כמעט!" היא ענתה. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2011, 21:20 PM
|
||
הייתה שמלה אחת שמשכה את תשומת ליבי.
היא הייתה עדינה, ורקמה שנרקמה באופן ידני הייתי בקצה. הבטתי בה ארוכות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |