![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 14:38 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"וואו," מלמלתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 14:46 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נכון?" שאלתי בחיוך ונכנסנו פנימה.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 14:50 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלצר הוביל אותנו לשולחן לארבעה והגיש לנו תפריטים.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 15:04 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה תרצו לאכול?" שאלתי בחיוך כשהביאו תפריטים אנגליים, לבקשתי.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 15:37 PM
|
||
"אני אקח את העוף בשמנת, ואת תפוחי האדמה האפויים," אמרתי. "אני רוצה את הדג הבלסמי עם האורז." אמרה ג'יני.
"אני אקח את העוף ואת האורז." אמר הארי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 15:40 PM
|
||
"אני אקח מה שהיא לקחה" אמרתי בחיוך והצבעתי עלייך.
הוא הנהן ורשם את הכל. ___ הלכתי למבחן בתולדות התקשורת. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 16:07 PM
|
||
חייכתי אלייך.
הזכרת לי את רון, אבל מצד שני היית כל כך שונה ממנו. אהבתי את זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 16:38 PM
|
||
חייכתי אלייך.
הטלפון צלצל לי, הוצאתי אותו וראיתי שזאת ג'קי. "אני כבר חוזר" אמרתי בחיוך וקמתי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 16:46 PM
|
||
"את לא מצטערת שרון לא בא?" שאלה ג'יני.
"לא." אמרתי במהירות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 17:08 PM
|
||
"אז זה יהיה בסדר" אמרתי בחיוך וניתקתי את הטלפון.
חזרתי והתיישבתי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 17:14 PM
|
||
"קרה משהו?" שאל הארי.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 17:23 PM
|
||
"סתם" אמרתי בחיוך "היתה בעיה בשמורה, אבל זה הסתדר"
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 17:30 PM
|
||
המלצר חזר עם האוכל שלנו.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 17:32 PM
|
||
"תודה" אמרתי לו בחיוך, הוא הנהן ושם את האוכל על השולחנות.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2011, 17:40 PM
|
||
טעמתי מהאוכל.
"וואו," מלמלתי בהתפעלות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |