![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 20:50 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״תודה,״ חייכתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 20:59 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אין בעד מה" אמרתי והלכנו ביחד לעבר המעלית, ג'יני קיפצצה קדימה עם כל המזוודות שלה.
"התגעגעתי לפצצת האנרגיה הזו" אמרתי בחיוך והסתכלתי על ג'יני. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 21:58 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צחקתי.
״אותנו היא קצת מחרפנת,״ טוב, למעט הארי. אותו היא מחרמנת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 22:01 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסנו למעלית ריקה ולחצתי על הקומה.
"איך ג'ורג' מסתדר?" שאלתי בשקט אחרי כמה שניות. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 23:13 PM
|
||
״הוא חזר לחייך,״ אמרתי בחיוך קטן.
״הוא מבלה עם אנג׳לינה הרבה.. שניהם צריכים לצאת מזה.״ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 23:15 PM
|
||
"אני שמח" אמרתי בחיוך והמעלית נפתחה.
עזרתי לך להעביר את הדברים עד לדלת החדר. "אז אני צריך ללכת עכשיו" אמרתי בחיוך "לארגן דברים אחרונים". -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 23:38 PM
|
||
״בסדר, תודה על הכל.״ חייכתי. ״נתראה אחר כך.״
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2011, 23:42 PM
|
||
"ותגידי לכולם שמחר זה יום התאקלמות" הוספתי לפני שהתעתקתי לשמורה חזרה.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2011, 15:47 PM
|
||
נכנסתי לחדר שלי ושל ג'יני, שכבר הספיקה לחנוך את המקלחת.
"ג'יני, אח שלך חתיך," אמרתי, נשכבת על אחת המיטות. "מה?" היא שאלה מהמקלחת. "אח שלך חתיך." אמרתי. "כבר אמרת את זה, הרמיוני," ממש יכולתי לשמוע את גלגול העיניים שלה, "אבל בעיני רון לא חתיך." "דיברתי על צ'ארלי," מלמלתי בשקט, אבל היא לא שמעה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2011, 16:07 PM
|
||
הגעתי לשמורה אחרי כמה שניות.
"צ'ארלי!" שמעתי את ג'ק קורא באימה קלה. "מה קרה?" שאלתי בבהלה ושלפתי את השרביט שלי. "הדרקונית היפנית שוב משתוללת!" הוא אמר "היא שרפה כמעט חמישה אנשים!" "אני בא לעזור" אמרתי "אנחנו נצתרך להעביר אותה בעוד יומיים, היא יותר מדי מסוכנת" הוא הנהן ורצנו ביחד לעזור. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2011, 16:22 PM
|
||
"טוב, אני זזה להארי," ג'יני יצאה מהמקלחת.
"מחר יש יום התאקלמות," אמרתי. היא הנהנה ויצאה. יצאתי למרפסת, מביטה בנוף. מה פתאום צ'ארלי יותר חתיך מרון? ולמה אני ורון כל הזמן רבים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2011, 16:39 PM
|
||
"תיזהרו!" צעקתי והתחמקתי מהאש.
"בשלוש תשלחו עליה לחשי שיתוק!" קראתי ונעמדתי מאחורי אחד העצים. "שלוש!" צעקתי ושלחו שלושים לחשי שיתוק לעבר הדרקונית. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2011, 17:06 PM
|
||
רגע אחד, אם ג'יני בחדר של הארי ורון, למה רון לא בא לפה?
אולי הוא מפחד שנשיך לריב, כמוני... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2011, 17:24 PM
|
||
"כולם בסדר?" שאלתי אחרי כמה זמן, התיישבנו באחד האוהלים ונחנו.
"חוץ מכמה כוויות, כולנו בסדר גמור" אמרה ג'ני בחיוך עייף. "אני הולך לסדר את הדברים בנוגע ליפנית" אמרתי ונעמדתי "תנוחו ותמשיכו לעבוד" הם הנהנו ויצאתי החוצה. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2011, 19:17 PM
|
||
הלוואי שרון היה יותר מנומס, כמו צ׳ארלי.
מעניין אם צ׳ארלי מנשק כמו רון... מעניין אם הוא מנשק כמו שהוא נראה... אני באמת חשבתי את זה כרגע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |