![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 241 242 [243] 244 245 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 25 2013, 23:57 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"רוצה ברצפת?" רון שאל לבסוף בהססנות, הנהנתי והוא הלך להביא.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2013, 00:01 AM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבטתי בספל התה שמולי הגישה לי.
״הרמיוני...״ היא חיפשה את המילים. ״מתי תספרי לכולם שאת בהריון?״ הבטתי בה בהפתעה. ״נו באמת, חשבת שאני לא אדע אחרי שבעה ילדים?״ היא צחקה. נשמע צליל ניפוץ. מולי ואני הסתובבנו, רואות את רון עומד בפתח החדר, המום. מסביב לרגליו היו שרידי כוסות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2013, 00:03 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי צליל ניפוץ מהסלון, קמתי במהירות והלכתי לשם.
ברגע שנכנסתי פנימה ראיתי את הסיטואציה מולי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2013, 00:03 AM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״רון,״ מלמלתי, נעמדת.
״את מה?!״ הוא התפרץ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2013, 00:04 AM
|
||
"רון, תירגע." אמרתי במהירות, נעמד בינך לבינו כמו חומת מגן.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2013, 21:55 PM
|
||
״מתי הספקת?! בקושי נפרדנו!״ הוא קרא, ואז מיהר להחוויר. ״בקושי נפרדנו... זה יכול להיות הילד שלי?״
מולי השתנקה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2013, 15:53 PM
|
||
החוורתי לחלוטין, מביט בך ואז בו "הוא לא שלך." אמרתי בשקט "תפסיק להזות."
לא יכולתי שלא לומר את זה, הוא לעולם לא יוכל לקחת שליטה על האישה שאני אוהב. או על התינוק שלנו. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2013, 21:06 PM
|
||
״רון...״ מלמלתי. ״זה לא הילד שלך.״
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 11:58 AM
|
||
"איך את יודעת?!" הוא שאל בתדהמה, מנסה לעקוף אותי ולהגיע אלייך- ללא הצלחה.
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 12:11 PM
|
||
״כי אני יודעת, רון, התאריכים לא מסתדרים!״
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 12:16 PM
|
||
ניסיתי להרחיק אותו ממך כשהוא ניסה להרביץ לי.
"שלא תעז." אמרתי לו בכעס. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 12:30 PM
|
||
״רונלד, תרגע!״ צעקתי.
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 12:31 PM
|
||
"למה?!" הוא שאל בזעם.
"אנחנו נלך אם לא תירגע." מלמלתי לו בשקט "ולא נחזור..." הוא קפא במקומו אך לאחר כמה שניות שמתי לב שזה בגלל ג'ורג'- שעמד מאחוריו עם שרביט שלוף. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 13:03 PM
|
||
״אם אתה לא זוכר,״ התחלתי לבכות, מביטה בו בכעס. ״לא ממש בילינו ביחד לפני שנפרדנו, היינו עסוקים בלריב זה עם זו!״
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 13:04 PM
|
||
"תודה ג'ורג'..." אמרתי לו בשקט, הוא הנהן והלך להביא לך מים.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |