![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 19:13 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התיישבתי בתוך האוהל וחשבתי לי.
נזכרתי בנשיקה שהבאת לי אתמול בלילה, הרמתי את ידי והעברתי אותה על שפתיי. אחרי כמה דקות התנערתי ממחשבותיי. אסור! היא חברה של אח שלך! אסור לך! -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 20:55 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוי לא, זה לא טוב.." מלמלתי לעצמי.
"היית שיכורה, הרמיוני," אמרה ג'יני. "ורון לא יודע." "אבל.." מלמלתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 21:11 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"בכל מקרה, כדאי שנתארגן ונעיר את כולם" היא אמרה "עוד שעה שתיים עשרה"
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 21:39 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנהנתי בשקט.
למה נישקתי אותך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 21:42 PM
|
||
לבסוף קמתי והתחלתי להתארגן לצאת, הייתה עוד חצי שעה בלבד.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 22:13 PM
|
||
ירדנו ללובי.
הארי וג'ורג' כבר חיכו לנו שם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 22:16 PM
|
||
"איפה אמא ואבא?" שאלה ג'יני "ורון וביל?"
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 22:39 PM
|
||
ביל לא היה שם...
------ "אין לי מושג איפה רון," אמר ג'ורג'. "אמא ואבא כבר באים." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 22:41 PM
|
||
אבל אני זוכרת שכתבנו שהוא בא XD
טוב, לא משנה D: ____________________ "אני אלך להעיר אותו" ג'יני אמרה בחיוך והלכה לחדר של רון. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 22:55 PM
|
||
השפלתי את מבטי.
אני אוהבת את רון. נכון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 23:02 PM
|
||
אחרי כמה דקות ג'יני חזרה ואחריו רון, הוא היה לבוש בפשטות.
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 23:13 PM
|
||
"רק עכשיו התעוררת?" שאלתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 23:15 PM
|
||
"לא" הוא ענה "לפני חצי שעה התעוררתי, הייתי צריך לעשות משהו"
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 23:28 PM
|
||
"מה?" שאלתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2011, 23:30 PM
|
||
"הנה אמא ואבא" ג'יני אמרה פתאום, מצילה את רון מלענות לך.
"עוד חמש דקות שתיים עשרה" אמר הארי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |