![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 18:50 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבטתי בך, הלב שלי עדיין פעם מהר.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 19:09 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגענו למרפאה ושמתי אותך בפנים.
"יש לה טראומה" אמרתי לאנג'לה, שהייתה מרפאת. היא הנהנה "אני אטפל בך עוד שניה" "אני אטפל בעצמי" אמרתי בחיוך והוצאתי את השרביט. "תהיה לך צלקת" היא הזהירה. "לא צלקת חדשה" אמרתי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 19:18 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבטתי בך בדאגה, מסרבת להאמין שהפצע הזה נחשב "בסדר".
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 19:20 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא באה אלייך והתחילה לטפל בך.
אני התיישבתי בחדר אחר והתחלתי לטפל בעצמי, אחרי כמה דקות הפצע התרפא ורק צלקת דקה ארוכה נשארה על ידי. קמתי והלכתי לחדר שלך. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 20:22 PM
|
||
היא נתנה לי משהו מרגיע, הייתי מעט מנומנמת.
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 20:22 PM
|
||
"איך את מרגישה?" שאלתי בחיוך כשנכנסתי פנימה.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 20:57 PM
|
||
"יותר... נינוחה..." מלמלתי. "תודה."
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 21:00 PM
|
||
הנהנתי כשכל המשפחה נכנסה פנימה והתנפלה על שנינו בדאגה, רון עמד בפינה והסתכל עלייך.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 21:08 PM
|
||
התעלמתי ממנו, כועסת.
הוא אומנם לא היה יכול להתמודד עם הדרקון, אבל לברוח? "אני בסדר, מולי." אמרתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 21:11 PM
|
||
"את בסדר רק בזכות צ'ארלי" היא אמרה ופנתה אל רון "היית צריך לעזור ולא לברוח!"
"אמא, זה בסדר" אמרתי בניסיון להרגיע אותה "זה דרקון באמת מאיים, הוא עשה לנו בעיות כמה ימים ומחר הוא אמור לעבור לשמורה אחרת" -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 21:25 PM
|
||
"כן," אמרתי והבטתי בך. "אני באמת בסדר רק בזכות צ'ארלי."
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 21:31 PM
|
||
"זה רק אינסטינקים" אמרתי בשקט "כל אחד היה בורח"
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 21:53 PM
|
||
נעצתי ברון מבטים למשמע המשפט הזה.
״אני לא ברחתי,״ מלמלתי. ״לא הצלחתי, הרגליים לא הקשיבו לי.״ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 22:03 PM
|
||
"היית בהלם, זה הגיוני לחלוטין" אמרתי והתיישבתי לידך, גירדתי את הצלקת שהציקה מעט.
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 22:21 PM
|
||
הבטתי בידך.
״למה לא נתת למרפאה לטפל בזה?״ שאלתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |