![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 19:08 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רון לקח כמויות עצומות של אוכל, וכולנו נאלצנו לחכות עד שיסיים.
״הרמיוני, תבואי איתי לסאונה?״ שאלה ג׳יני. ״כן, בטח.״ חייכתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 19:24 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי פנימה והלכתי לעברכם בחיוך.
"בוקר טוב" אמרתי. "בוקר טוב" אמרה אמא וחיבקה אותי. "הנה לך זר פרחים" הבאתי לה בחיוך. "וגם לך ג'ין" אמרתי לך בהושטת הזר. "וזה בשבילך הרמיוני" אמרתי והושטתי לך את סוג הפרחים האהוב עלייך ביותר. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 20:10 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״וואו, צ׳ארלי, זה מקסים,״ חייכתי וחיבקתי אותך. ״תודה.״
הבטתי ברון. הוא מעולם לא הביא לי פרחים. לא בטוח שהוא בכלל יודע מה הסוג האהוב עליי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 20:13 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"הכל בשבילכן" אמרתי בחיוך וחיבקתי אותך חזרה.
רון התעלם מאיתנו ואכל עדיין באופן די מגעיל. "אז מה אתם עושים היום?" שאלתי בחיוך והתיישבתי לידכם. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 20:53 PM
|
||
״לא חשבנו על זה עדיין.״ אמרתי. ״מה אתה מציע?״
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 20:58 PM
|
||
"במלון הזה יש הרבה דברים לעשות" אמרתי בהרהור "ויש קניון ממש קרוב לכאן ואומרים שהוא ממש מדהים"
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 21:26 PM
|
||
״הו, קניון!״ קראה ג׳יני. ״הארי, בוא נלך לשם!״
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 21:35 PM
|
||
"אחרי שרון יסיים לאכול נלך כולנו" אמר הארי בחיוך ונישק את ג'יני.
"הארי, אני צריך לדבר איתך אחר כך" אמרתי לו בגיחוך. הוא הנהן בחיוך. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 22:03 PM
|
||
"למה אני צריך גם לבוא?" רטן רון.
"כי גם אני רוה ללכת." אמרתי בשקט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 22:50 PM
|
||
"תלך איתם" אמרתי לרון בחיוך.
"אני אבוא אליכם אחר כך" הוספתי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 22:57 PM
|
||
"טוב, בסדר, בסדר," רטן רון בזעף.
"אתה לא חייב, אם זה כל כך נוראי." אמרתי בכעס. "מעולה. אני אשאר במלון." חייך רון. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 23:12 PM
|
||
"אתה צריך ללכת עם חברה שלך" אמרתי לרון בשקט.
"אבל אני רוצה להיות פה!" הוא אמר. "אני אלך איתך" אמרתי לך ברוגע. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 23:25 PM
|
||
"תודה, צ'ארלי." חייכתי, נועצת ברון מבטים מעוצבנים.
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 23:33 PM
|
||
"אני כבר אחזור" אמרתי בחיוך "תתארגנו בינתיים"
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 23:52 PM
|
||
נעמדתי, לוקחת את התיק שלי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |