![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 19:44 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שינית את "מור" ל"אנה"?
---- "זה..." מלמלתי. "מרון." עינייה נפערו לרווחה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 19:56 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בתחרות של אלון D:
ורק עכשיו שמת לב? _______________ אחרי כמה דקות הם הלכו עם הדרקון משותק. "סוף סוף" אמרתי בחיוך והתיישבתי על הכיסא. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 21:07 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי שינית?
----- "אבל..." ננחתי. "עכשיו אני כבר לא יודעת כלום." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 21:11 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אז מה תעשי?" היא שאלה אותך.
______ לפני יומיים. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 21:18 PM
|
||
אה... לא יכולתי להתחבר ביום שישי, עד שבת בצהריים...
----- "נראה.." מלמלתי. "אולי אני אחזור לאהוב אותו." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 21:21 PM
|
||
אה... שמתי לב לזה.
למה לא יכולת להתחבר? _________________ "אולי" היא מלמלה "בכל מקרה, כדאי שנלך לישון" -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 21:33 PM
|
||
ישנתי אצל חברה..
---- הנהנתי בשקט, נשכבת במיטה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 21:45 PM
|
||
"לילה טוב" היא אמרה.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:00 PM
|
||
"לילה," נשמתי עמוק. "טוב."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:06 PM
|
||
"לילה טוב אנשים" אמרתי להם בחיוך שעה אחרי זה.
"לילה טוב" הם אמרו. נכנסתי למיטה שלי בעייפות ופיהקתי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:21 PM
|
||
חלמתי שאני מבלה עם צ'ארלי, יום מדהים, לילה אפילו יותר,
ואז רון נכנס לחדר עם זר פרחים ענקי. ואז הם מתחילים לריב עליי, וכל אחד מושך אותי לכיוון אחר עד שאני נקרעת לשניים. "לא!" התעורררתי בצווחות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:23 PM
|
||
התעוררתי בבהלה מוזרה.
מה הלך פה? נשמתי עמוק וניסיתי להרגע. משום מה הייתה לי הרגשה שמשהו קרה למישהו אבל לא ידעתי מה. על מה חלמתי בכלל? -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:32 PM
|
||
"הרמיוני, מה קרה?!" ג'יני מיהרה אליי, מתעוררת מהצווחות שלי.
שמתי לב שאני בוכה. "אני לא יכולה יותר.." מלמלתי בשקט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:40 PM
|
||
קמתי והלכתי למקלחת באיטיות.
נתתי למים לשתוף את חלום הזוועה שחלמתי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:42 PM
|
||
"מה קרה?" היא שאלה בדאגה.
סיפרתי לה על החלום. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |