![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 18:48 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסופו של דבר קניתי שלושה ספרים באנגלית (שאין, פשוט אין במחיר כזה באנגליה!) ושניים ברומנית, יחד עם מילון.
סחבתי את הערמה הגדולה אל עבר הקופה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 18:59 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקחתי את הספר שרציתי והלכתי לקופה כשראיתי אותך נאבקת עם הערמת ספרים.
שמתי את הספר שלי על השולחן והלכתי לעברך. "אני אעזור" אמרתי בחיוך ולקחתי את הערמה. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 19:39 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״תודה..״ מלמלתי בחיוך.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 20:00 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אין בעד מה" אמרתי והוצאתי מהכיס שלי כסף.
"אני אשלם על זה" אמרתי ברומנית למוכר, הוא הנהן ובדק את המחיר. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 20:22 PM
|
||
״אל תשלם עליי, זה בסדר.״ אמרתי והוצאתי את הארנק שלי.
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 20:32 PM
|
||
"זה עלי" אמרתי בחיוך "מתנה ממני".
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 20:42 PM
|
||
הסמקתי.
״זה בסדר, זה עולה הרבה בכל מקרה. תן לי לשלם.״ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 20:49 PM
|
||
"מאוחר מדי" אמרתי בחיוך ושילמתי למוכר את הסכום.
שמתי את הספרים בשקיות והחזקתי אותן בשבילך. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 21:01 PM
|
||
״לא היית צריך,״ מלמלתי.
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 21:12 PM
|
||
"זה בסדר" אמרתי בחיוך "לאן את רוצה ללכת עכשיו?"
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 21:32 PM
|
||
״אוממ... לא יודעת,״ מלמלתי.
״אולי לבית קפה?״ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 21:35 PM
|
||
"בואי" אמרתי בחיוך, הטלתי קסם על הדברים שיעקבו אחרינו ומשכתי אותך אחרי.
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 21:47 PM
|
||
״אני משלמת הפעם.״ התעקשתי.
עדיין הרגשתי לא נוח שקנית לי את כל הספרים הללו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 21:50 PM
|
||
"או לא את לא" אמרתי בחיוך "היום הזה הוא על חשבוני".
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 22:09 PM
|
||
״לא, צ׳ארלי, זה בסדר... אני רוצה לשלם.״ אמרתי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |