![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 13:08 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם בשבוע, ביום ראשון או שני, אני אכתוב מה עומד לקרות השבוע עם קישורים.
ו... יש לכם שאלה? הערה? הצעה? תכתבו לי פה! עידכונים - השבוע 5.12.11-10.12.11. הסס"שיה. פרטים בלחיצה. הזוכה הראשון בתחרות ת"בטאיסט השבוע. הנושא השבועי הראשון! -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 17:40 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לי לפתוח תחרות? (כמובן באישוך.)?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 17:46 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלוי במה מדובר. בבקשה דברי איתי בפרטי ^^
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 18:08 PM
|
||
אה, יש עוד משהו, תפתח שוב את מה אני קורא עכשיו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 18:13 PM
|
||
אני לא ממש יודע. בינתיים כנראה שלא ^^
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:33 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ, אני זוכרת שהייתה פעם בגרפיקה תחרות חונך-חניך או משהו כזה...
יש מצב לאחת כזאת גם פה? -------------------- רעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2011, 22:38 PM
|
||
כרגע אני בהכנה של כמה תחרויות, אבל במידה ויתפנה לי זמן ואני אראה שהפורום צריך אחד כזה, אז כנראה שכן ^^
|
|
פורסם ב: Dec 27 2011, 17:07 PM
|
||
![]() מוגל |
שלום,
אני מעוניין לפרסם שיר שכתבתי בפורום. במקרה גם הלחנתי אותו. יש אפשרות לפרסם את הלחן בצורה כלשהי? תודה מראש וחג שמח! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2011, 17:08 PM
|
||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יהל, כול כמה זמן אפשר לעבור מבחן בטאות עצמית? :].
-------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2011, 19:39 PM
|
||||
אתה יכול לפרסם את הלחן באשכול ביחד עם השיר ^^ ניקול - חודש ^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2011, 19:46 PM
|
||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שזה עוד כמה זמן בשבילי? XD
-------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2011, 19:50 PM
|
||||
שלושה שבועות, פחות או יותר ^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2011, 11:49 AM
|
||
המ...
אני יכולה לפתוח סיקור דמות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2011, 12:30 PM
|
||||
אממ, מה זה סיקור דמות? שלחי לי ה"פ ^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2012, 19:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי לך בקשה למבחן בטאים ולא החזרת לי...
? -------------------- רעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |