![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 2 2015, 18:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסקר יעלה בקרוב מאוד
![]() -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2015, 19:37 PM
|
||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה עם זו הקפצה, אבל היום אמורה להיות הגרלת הדמויות, לא?
-------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2015, 18:09 PM
|
||||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כפי ששמת לב, ההגרלה נפתחה היום, מעט באיחור. מצטערת! -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 17 2015, 15:08 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני אוכל להצטרף לתחרות "התופעה"?
פספסתי את ההרשמה... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2015, 15:27 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטערת, לא.
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2015, 15:57 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מתי יהיה שוב "תרשום, תרשום"?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2015, 15:58 PM
|
||||
היום ![]() -------------------- בגן העדן של ילדות
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2015, 14:23 PM
|
||
![]() מוגל |
מתי יוכרזו התוצאות של "תנו כותרת V2"?
מתי הגרלת הדמויות הרביעית תיסגר ויכרזו התוצאות? -------------------- albus dumbeldore
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2015, 16:45 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
האם ב'תרשום תרשום 3' אפשר לחבר חמשיר ?
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2015, 19:45 PM
|
||||
בקרוב מאוד. ילנה - מה כוונתך? -------------------- בגן העדן של ילדות
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2015, 16:25 PM
|
||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
במשימה כתוב שצריך לחבר שיר, ומה שאני רוצה לשאול הוא אם חמשיר נחשב שיר . -------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2015, 16:44 PM
|
||||||||
וודאי, אין סיבה שלא. -------------------- בגן העדן של ילדות
|||||||
|
פורסם ב: Nov 30 2015, 18:26 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם שיר קצר, בעל שמונה שורות, 3 מילים בכל שורה, אוכל לפרסם?
|
|
פורסם ב: Nov 30 2015, 18:27 PM
|
||||
ודאי יש גם שירים בעלי 3 שורות. -------------------- בגן העדן של ילדות
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2015, 15:26 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
האשכול הזה (לחיץ) פורסם בטעות לפני שהספקתי לסיים לכתוב את הכותרת. תוכלי לשנות את זה ל"כ"ט בנובמבר||שירה"?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |