![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2012, 19:11 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלחי שוב. אולי לא ראיתי ^^
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2012, 20:30 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטערת על הקטנוניות, אבל השגיאה הקטנה הזו בדיוק הפריעה לי בעין. פשוט בשביל התדמית של הפורום כדאי לתקן את זה, כי זה הפורום שהכי צריך להיות פיקס מהבחינה הזו ![]() ושאלה נוספת - אני יכולה לפתוח אשכול לכבוד היציאה הקרבה של "עורבני חקיין" ? -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2012, 20:30 PM
|
||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את האמת, בדיוק באתי לפתוח כזה, אבל תפתחי את D: -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2012, 19:19 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועוד משהו, סוף סוף סיימתי לכתוב את הפרק הראשון בסיפור בהמשכים הסופר דפוק שלי, אני יכולה להקפיץ? D:
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Jan 14 2012, 00:54 AM
|
||
כן ^^
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2012, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,
"קרה" (עבר-זכר), "קורה" (הווה-זכר), "יקרה" (עתיד-זכר), "קרתה" (עבר-נקבה), "תקרה" (עתיד-נקבה). אני מקווה שכתבתי נכון; אם טעיתי - אנא תקנו אותי. השאלה שלי היא איך אומרים את זה בהווה-נקבה? כי משום מה "קוראת" לא מסתדר לי... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2012, 22:50 PM
|
||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"קורה" עם פתח. ^^ -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2012, 17:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב להחזיר את הבאטלים?
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=5...&st=0&hl=באטלים -------------------- רעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2012, 17:19 PM
|
||
כרגע לא, כי יש מלא פעילויות פתוחות בסס"ש. אבל אני אשקול את זה כשאחת מהפעילויות תגמר D:
|
|
פורסם ב: Jan 19 2012, 17:29 PM
|
||||
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 16:06 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם התחרות של יום שישי ה-13 ? O:
-------------------- bow ties are cool תומר ♦ 14 ♦ סלית' ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 16:07 PM
|
||||
תלוי למה אתה מתכוון. יש את הפעילות הבין-פורטליסטית, שבקשר אליה אין לי מושג מה קורה. אני חושב שכדאי שתשאל את אלמודג, ובקשר ל"נושא השבוע 6", הוא נגמר מזמן ^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 1 2012, 16:36 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני חייבת דחוףפ מישהי דוברת אנגלית שתאכל לבטא לי את השיר . מי שעונה על בקשה זאת שתשלח לי הודעה פרטית :)
-------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
|
|
פורסם ב: Feb 1 2012, 16:39 PM
|
||||
שימי לב שלשירים (באנגלית ובעברית) לא חייבים ביטוא ^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2012, 15:12 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ...
אני יכולה לפרסם פה קומיקס? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |