![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2015, 15:55 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי ^^
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2015, 14:51 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry5992191
אפשר לנעול את האשכול? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2015, 15:07 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל.
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2015, 16:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry5995321
אפשר לנעול? תודה מראש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2015, 16:34 PM
|
||
בוצע.
|
|
פורסם ב: Dec 13 2015, 11:59 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אממ...
מתי ימשיך ה'תכתוב, תכתוב'? פשוט לא הודעת הודעה כלשהי בקשר לזה. תודה מראש^^ :) -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2015, 12:04 PM
|
||||
קוראים לזה 'תרשום, תרשום'. אני לא מודיעה מראש מתי ממשיך, לכן לא אמורה להיות שום הודעה ומעולם לא הייתה. -------------------- בגן העדן של ילדות
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2015, 12:21 PM
|
||||||
אבל האשכול נשאר פתוח, לא התכוונתי לשאול מתי ה'תרשום, תרשום' החמישי ימשיך. -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 13 2015, 12:38 PM
|
||||||||
כשימשיך תדע. -------------------- בגן העדן של ילדות
|||||||
|
פורסם ב: Dec 18 2015, 15:37 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהגרלת דמויות האחרונה זכיתי במשנה כותרת, ועדיין לא קיבלתי אותו ><
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2015, 16:40 PM
|
||||
אני ממש מצטערת על העיכוב, זה לא היה תלוי בי - היום קיבלתי את החפצים. יישלח בהקדם האפשרי ^^ -------------------- בגן העדן של ילדות
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2016, 20:50 PM
|
||
היי אש^^
כידוע לך, איני יכול לשלוח אלייך הודעות בפרטי. אז..איך אשלח אלייך את הקטע שאכתוב לתחרות? אממ..תודה על המענה ![]() -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2016, 21:06 PM
|
||
למה אתה לא יכול?
|
|
פורסם ב: Jan 21 2016, 21:27 PM
|
||
כשאני מנסה לשלוח, זה כותב לי "משתמש זה ביטל קבלת הודעות דרך הפורום"
זו תקלה או משו כזה? -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2016, 21:33 PM
|
||
תבדוק שוב ואם לא תצליח אפנה למנהל גבוה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |