![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 12 2012, 22:41 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ, אני חושב שכן^^
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2012, 23:55 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ יהל שלחתי לך ה"פ לפני כמה זמן... אשמח אם תענה לי...
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2012, 15:27 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטער... לא ראיתי. יש מצב את שולחת שוב?
![]() -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 16:45 PM
|
||
![]() The Toppermost of the Poppermost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם משחק הפורום "מה אני קורא עכשיו?"? הוא היה נחמד, אולי תפתחו אחד כזה שוב?
-------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 17:12 PM
|
||
רעיון טוב, אולי נפתח ^^
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2012, 18:30 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ, אתה לא שם את הסיקור שלי על החור שברעש בלינקיה? ^^
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2012, 17:53 PM
|
||
לא הייתי מלא זמן, מצטער, היום אשים^^
|
|
פורסם ב: Jun 16 2012, 18:57 PM
|
||
![]() The Toppermost of the Poppermost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2012, 21:42 PM
|
||
כרגע יש את "אסוציאדמות", ולכן אני מעדיף לחכות עד שיהיה לא פעיל בכלל, ואז לפתוח משחק פורום נוסף^^
|
|
פורסם ב: Jun 17 2012, 19:51 PM
|
||
יש איפשהו רשימת בטאים מסודרת של הפורום?
אני צריכה בטא לקטע שכתבתי ואני לא מוצאת את הרשימה, אם אכן יש כזאת. -------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2012, 19:53 PM
|
||||
בלינקייה^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2012, 19:57 PM
|
||||
אם כבר בטאים, למה שלא תפתח אשכול חיפוש בטאים כמו שיש בפאנפיקים? זה הרבה יותר נוח למצוא בטא ככה. -------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 21:17 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
פתחו מקום של חיפוש בטאים, אבל למרבה הצער הם לא מעדכנים אותו כמו שצריך. דרך אגב, אם מישהו צריך בטא, בבקשה פנו אלי בפרטי.
-------------------- ![]() We are the lucky ones We shine like a thousand suns When all of the colour runs together I'll keep you company In one glorious harmony Waltzing with destiny forever Dance me into the night Underneath the moon shining so bright Turning me into the light ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !Let's see YOU say it --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() China I choose !you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 22:05 PM
|
||||
את מודעת לכך שאינך בטאית מאושרת של פורום ססש, נכון? את לא יכולה לבטא לאנשים סיפורים, ואינך רשומה בתור בטאית פה. בנוסף, אני לא יודע על שום אשכול חיפוש בטאים הפתוח בססש. תוכלי לתת קישור אליו? -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2012, 16:08 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה דעתך - אנונימי ספרותי?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |