![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 5 2012, 16:26 PM
|
||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר חשבתי על זה קודם. כרגע אני לא חושב שזה נחוץ, אבל אחשוב על זה שוב בהמשך^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2012, 20:03 PM
|
||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי משחק שבו פשוט כותבים ציטוטים מספרים/שירים? היה את זה פעם?
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2012, 23:02 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה את זה... אני אחשוב על זה. רעיון טוב!
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2012, 14:35 PM
|
||
![]() By the slightest CROOK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבטאים של ססש הם הבטאים של פאנפיקים? או שיש בטאים לכל פורום לחוד? ואם כן, איפה הרשימה שלהם?
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2012, 12:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם ?mister wirte
השלב האחרון הוא מלפני חודש.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2012, 13:13 PM
|
||||
הבטאים מופרדים. הנה רשימת הבטאים של פאנפיקים - http://hportal.co.il/index.php?showtopic=51624 הנה רשימת הבטאים של סס"ש - http://hportal.co.il/index.php?showtopic=57975&view=findpost&p=3233282 Summer love - אני לא בטוח מה יקרה עם זה. כנראה בסוף יולי הפעילות תחזור^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2012, 19:16 PM
|
||
![]() By the slightest CROOK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ברשימת הבטאים של פאנפיקים XD
תודה! עריכה: הייתי בטא בסס"ש קודם, חשבתי שעדכנו את הרשימה. לא משנה, אני שמח שאני עדיין ברשימה XD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2012, 15:55 PM
|
||
![]() מוגל |
אני יכולה לפרסם בפורום פרק מתוך סיפור מקורי ?
אני פשוט רוצה לשמוע ת"ב וכזה.. ^^ -------------------- בינתיים אינלי רעיון מוצלח לחתימה, אז זרמו עם זה ^^
-לא יודעת לעצב, לא אשמתי- רייבנקלו ♥ הארי פוטר ♥ לונה ♥ משחקי הרעב ♥ טים פיטה ♥ מחוננת ♥ פרסי ג'קסון ♥ משפחת קיין ♥ שודדי הקאריביים ♥ ג'ק ספארו ♥ וויל טרנר ♥ חברים ♥ גלי ♥ קליין ♥ ג'וני דפ ♥ אורלנדו בלום ♥ ג'וש האצ'רסון ♥ ג'ייק ג'ילנהול ♥ בננות ♥ שניצל ♥ שיגעון ♥ טירוף ♥ גאונות ♥ שיעמום אם יש משהו אחד שמשותף שלחו הודעה, משעמם לי בחיים ^^ נ.ב. Im a banana! בננות ושניצלים שליטטעע! http://www.youtube.com/watch?v=LH5ay10RTGY נ.ב.נ גם רייבנקלואים שליטטעע! http://www.youtube.com/watch?v=XcJ8-qMd400 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2012, 17:48 PM
|
||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תבקשי אישור בה"פ ממנהל הפורום - Tenzin. ושימי לב שחובה להעביר בטא עליו לפני זה! ![]() -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2012, 16:34 PM
|
||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יהלול, יש מצב שאתה מעדכן את הלינקייה? נוספו המון המון סיקורים וסיפורים בהמשכים חדשים~
![]() -------------------- Mentat, solve thyself.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2012, 13:43 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב בגלל שאתה לא עונה לי בפייס~
יש לי אישור לפרסם כאן את הסיפור שלי? D: -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2012, 13:50 PM
|
||
אמורים לבקש ממני בה"פ, רק לידע כללי^^
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2012, 00:51 AM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה פוסטים ביום ניתן לפרסם בסס"ש? ^^
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2012, 18:39 PM
|
||
זה לא כלכך משנה, אבל אם זה ממש הרבה עדיף שאתגור אותם באשכול אחד^^
|
|
פורסם ב: Sep 30 2012, 15:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה - אולי אפשר לעשות איזו פעילות שמעודדת תגובות שיש בהן תוכן?
אפילו אם הן לא ת"בים רציניים ממש, תגובות כמו: "הקטע עצמו מעט משונה, אבל מאוד מעורר הזדהות." לאחרונה מעטים הקטעים שיש עליהם יותר מתגובה או שתיים. זה גם במידה מסויימת גורם אי-רצון לכתוב... -------------------- אלידע ♦ 23 ♦ חייל קרבי משוחרר ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון" ♦ ישל"צניק, בזמנו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |