![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2012, 00:21 AM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבין את זה, ואני באמת מנסה לחשוב על פעילויות כאלה. יש לך איזשהו רעיון?
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2012, 02:22 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפתוח פה דיון על החשיבות של קבלת תגובות ועד כמה זה חשוב גם אם זו תגובה קטנה, וכל מי שיגיב ברצינות בדיון יקבל פרס מסויים.
כך המודעות לעניין תעלה ויותר יגיבו (בעיקר מאלו שכותבים בעצמם)... ![]() כמובן שתמיד אפשר לעשות רעיונות נדושים כמו להציע חרמשים על תגובות בונות (ואולי גם כאלה קטנות יותר כמתואר לעיל), או לעשות איזה קשקוש עם נקודות שאפשר להמיר אותן לפרסים כך שזה יהיה מגניב יותר. אפשר גם לשלב... -------------------- אלידע ♦ 23 ♦ חייל קרבי משוחרר ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון" ♦ ישל"צניק, בזמנו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2012, 23:33 PM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה- למה שלא תפתח אשכול מסודר עם כל הפעילויות שרצות עכשיו? אני אישית טובעתS:
-------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2012, 17:43 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הדס(:
העניין של המלא פעילויות שרצו - זה היה בשבוע הסס"ש, שבו הפצצתי במלא פעילויות(: אולי איישם את הרעיון בקרוב. תודה על הרעיון(: -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2012, 14:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יש לי שאלה... מה זה פורולוג? ראיתי את זה בהרבה פיקים, ועדיין לא הבנתי מה זה אומר. הבנתי שזה סוג של פרק שמסביר על הדמות, לא?
-------------------- My name is Nani
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2012, 14:51 PM
|
||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרולוג זה הקדמה לסיפור. זה לא דבר שיש בכל הסיפורים, אבל בחלקם יש הקדמה. בד"כ ההקדמה יותר קצרה מפרק רגיל, אבל לא תמיד. -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2012, 19:01 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו יודע איפה אפשר למצוא מדריך טוב על הבעת רגשות?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2012, 15:39 PM
|
||
![]() כי אני כלבה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמנמ אבל היה לנו עוד יום אחד להעלות את התמונות לתחרות של הספרייה וזה >:
-------------------- ○שרמוטה מהגיהנום○ ![]() I am exactly the person that I want to be --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2012, 21:13 PM
|
||
או, שיט, טעות שלי~
מיד מתוקן. -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2012, 22:12 PM
|
||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי יעלו התוצאות של "נשק הכתיבה"? ומתי ישלחו החרמשים על הסיקורים? ^^"
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2012, 22:15 PM
|
||
החרמשים על הסיקורים כבר נשלחו!O:
נשק הכתיבה לא באחריותי, לכן אין לי מושג מה קורה איתו. את יכולה לפנות לאחד הגלובאלים שארגנו אותו^^ -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2012, 22:21 PM
|
||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 7 2013, 17:18 PM
|
||
![]() מוגל |
אז יש לי בעיה, ואני לא ממש בטוח אם זה המקום לשאול את זה, אבל זה לא נראה לי מצדיק פתיחת אשכול מיוחד בנושא!
בכל מקרה, הבעיה היא שאני מכורמכורמכור לשיר של אש וקרח (סדרת הספרים), ואני כבר באמצע הספר החמישי, אבל לצערי לא פגשתי עוד אף אחד שקרא גם הוא את כל הספרים שיצאו, ובגלל שנתקלתי כאן באתר בקהילות די גדולות של אנשים שמשתתפים איתי בשתי ההתמכרויות שלי (ה"פ וגליי), חשבתי שאולי יש כאן גם איזה פורום/משפחה/קבוצה/וואטאבר שעוסקים בספרי שיר של אש וקרח? מצטער מראש אם זה לא המקום לשאול את השאלה, ותודה מראש לכל העוזרים! -------------------- אור | Forever Gleek | עכשיו עם חתימה הולמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2013, 10:22 AM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מוזמנת להכין ולפרסם סיקור על הסדרה, אני בטוחה שזה יעזור לך למצוא עוד אנשים שאוהבים אותה^^
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2013, 12:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב שאתם תסדרו את הלינקייה?
לחיץ! -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |