![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 23 2013, 16:11 PM
|
||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נסדר אותה בהקדם, אך האם יש משהו שבאופן ספציפי מפריע לך בלינקייה? ![]() -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 3 2013, 21:10 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הגיבו לי כמעט בכלל בכמה אשכולות,לדוגמה פה: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=91278
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2013, 17:21 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו לא יכולים לבקש מאנשים להגיב לך, אבל נשתדל להגיב. שימי לב שלא לדברים כאלה נועד האשכול, בסך הכל כבר הגיבו לך . -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2013, 17:59 PM
|
||||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנוסף לכך, אנו לא מחויבים להגיב להכל. המשך גלישה מהנה! ![]() -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 11 2013, 20:04 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לכתוב שירים באנגלית?
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2013, 07:58 AM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא קצת מבולגנת לי בעיניים,קצת לא מסודרת.. -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 12 2013, 13:11 PM
|
||||||||||
כמובן ![]()
בכל זאת, קצת יותר ספציפיות? האם יש משהו מיוחד שמפריע לך? ![]() -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 12 2013, 13:14 PM
|
||||||||||||
זה שכתוב משהו על בטאים ועל דיונים,אני לא חושבת שזה אמור להיות בלינקיה. -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 12 2013, 13:24 PM
|
||||||||||||||
בטאי הפורום היו רלוונטיים פעם אך לא עוד. הדיונים נמצאים בלינקייה משום שמותר בכל זמן להשתתף בדיון(הדיונים הללו יוצאים מן הכלל של חוק ההקפצות), שם הכל מרוכז. עוד משהו? ![]() -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 12 2013, 13:35 PM
|
||||||||||||||||
תודה:) כן יש עוד משהו,יש מצב שתעשו פעילויות גם על ספרים כאילו לא כתיבה משהו אחר.. ואם יש אפשרות שיהיה פעילות על סיקור לספר,אנשים לא מעלים סיקורים:( ועוד משהו,מותר לי להגיב בסיקורים שלפני כמה חודשים? הודעה זו נערכה ע"י הרמיוני גריינגיר ב Jun 12 2013, 13:35 PM -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 12 2013, 13:40 PM
|
||||||||||||||||||
אנחנו נשקול להפעיל פעילות מסוג כזה, תודה על תשומת הלב! ![]() בנוגע לסיקורים - חוק ההקפצות אוסר על כך. רק על אשכול שבו התגובה האחרונה נכתבה לפני פחות משבועיים מותר להגיב, לאחר מכן - אסור. זה ייחשב כספאם. -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 12 2013, 14:00 PM
|
||||||||||||||||||||
אוקיי תודה רבה לך ^^ ועכשיו שהסברת את הדברים הכל הרבה יותר ברור:) -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2013, 09:11 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לכתוב המלצות לספרים פה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2013, 09:17 AM
|
||
כמובן
![]() -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2013, 15:14 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי קטע שאני רוצה להעלות לפורום סס"ש, אבל אני לא בטוחה אם צריך ביטוא או שזה מתאים לשם. מה אני עושה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |