![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 7 2013, 18:46 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבטאות בפורום היא בגדר המלצה חמה, אך אין בעיה שתפרסמי את הקטע שלך גם ללא בטא. ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2013, 12:26 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקיר המדפים אפשר לשים גם סיפורים בהמשכים?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2013, 17:03 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מן הסתם ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2013, 19:13 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 15 2013, 12:33 PM
|
||
![]() I'm not a beauty queen I'm just beautiful me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לפתוח דיונים על סס"ש, נכון?
-------------------- I'm Hannah I ceased to exist Goodbye~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2013, 12:49 PM
|
||||
את צריכה לקבל ממני אישור בה״פ קודם, תשלחי לי את הדיון ואני אבדוק אם אני יכולה לאשר ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Dec 15 2013, 20:15 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להקפיץ לי את סודות המסדר? הוא בעמוד השני, תודה
![]() -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2013, 19:31 PM
|
||
שתי בקשות:
1. אפשר להקפיץ לי את תעלומה? יש קישור אליו במדף שלי. 2. אפשר לבקש כאן עצות לכתיבה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2013, 21:49 PM
|
||||
1. כמובן, אקפיץ לך מייד ![]() 2. את יכולה למצוא מדריכים שונים בלינקיית הפורום ובלינקיית פורום פאנפיקים. חוץ מזה אני שוקלת לתרגם קובץ טיפים ארוך שלי אישית עזר מאוד, ואם אמצא זמן לעשות את זה הוא ייתפרסם בפורום. -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2013, 15:54 PM
|
||||||
1. תודה, ראיתי ^^" 2. לא, נגיד יש לי סיפור ספציפי שאני חושבת איך להמשיך, ואני רוצה שייתנו לי כמה עצות בנוגע להמשך. זה אפשרי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 17 2013, 16:18 PM
|
||||||||
אני מתכוונת להוציא עוד מעט חוק שייאפשר לך לעשות את זה באופן מסודר. עוד משהו? -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2013, 16:48 PM
|
||||||||||
לא כרגע, תודה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2013, 18:20 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להקפיץ את סודות המסדר? הוא במדף שלי. תודה.
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2014, 18:10 PM
|
||
אפשר להקפיץ לי את שתים - עשר הממלכות? תודה <:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
אני מציעה לכולכם לקרוא את הסדרה משפחת קיין והאלים המצריים ואחרי זה גיבורים האולימפוס זה מה שאני קראתי אחרי הארי פוטר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |