![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2011, 17:06 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד! מדריכים מעולים DD:
בטוחה שזה עזר להמון אנשים, בהתחשב בכמות האנימציות שהתחילו להתפרסם בפורום. אני רק רוצה לומר שאם יש לכם חלק מסרטון או סרטון קצר של מקסימום-מקסימום 10 שניות (להקליט פשוט מתוך החק השלם של הסרטון, יש מלא תוכנות שעושות את זה), אתם יכולים לפתוח אותו רגיל ופוטושופ כבר יעשה את כל הפריימים כמו שצריך. אבל לא בטוחה איזה גרסאות של פוטושופ תומכות בקריאת קבצי וידיאו (גם לא כל קבצי הוידיאו: אם אני לא טועה, אז הרבה מאוד קבצים לא) אבל אם כן זה הרבה יותר נוח (: -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2011, 20:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מצליחה להוריד את הנגן :<
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2012, 22:25 PM
|
||
![]() בעיות הן מהות החיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש מגניב.
אבל יש לי שאלה. אתה יכול לתת לי קישור לתמונה שבסעיף 3 במדריך השני. זה לא פותח לי את התמונה עם ההגדרות ואני לא יודעת איך להמשיך... -------------------- ~ 26, ויאולטה, מעבירה זמן ביצירתיות ~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |