![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (36) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:07 AM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיספסתי את אלדר?O:
בכ"מ לילה טוב(: -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:08 AM
|
||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה טוב שיש לי שותף לשלפוחית הרגיזה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח צחקתי ממש הרבה. ראיתם שרום פה?XDDDDDD -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() You rule, nerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב... הייD:
-------------------- שחר הכוסע • מישהי שלא ערכה את החתימה שלה יותר מדי זמן • נובה בזמנה הפנוי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:09 AM
|
||
הייD:
-------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, מה הוא הפסיק ללמוד לתואר? סטגדיש. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולXDDDDDDDDDDDDD -------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:10 AM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווווווווווווואאאאאאאאאאאייייייייייייי ישיבת הנהלהההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה נוסטלגיההההההההההההההה יוו יש לי ציטוטים משםםם אל תזוזי!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oם
-------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
שאללללללללללללוםD:
-------------------- שחר הכוסע • מישהי שלא ערכה את החתימה שלה יותר מדי זמן • נובה בזמנה הפנוי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כאילו שיש לי לאן ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:11 AM
|
||
ובנימה אופטימית זו - יש לי מחר מבחן בפיזיקה ><"
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:11 AM
|
||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמממממממ
-------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:12 AM
|
||
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקיי קבלוו:
[a=1][c=0]RaDBoy[/c][/a] אומר/ת: בקשר לתפקוד שלכם. אני אעבור אחד אחד ובינתיים כל השאר סתומים [a=#3A7EC9]Euphoria ~ ליאתD: [/a=#63AEDC] אומר/ת: (מופת זה פוליסמיה או הומונימיה?) [a=1][c=0]RaDBoy[/c][/a] אומר/ת: סותמים* Mika *-* אומר/ת: זה דודה שלי ----------- [a=#3A7EC9]Euphoria ~ ליאתD: [/a=#63AEDC] אומר/ת: כי הארי פוטר זה איכסעעע ורוברט זה סקסייייי Mika *-* אומר/ת: כאילו, אדוארד השרירי מול הארי פוטר הממושקף והשחיף. ---------- ורוםםםםם: Radiohead אומר/ת: אני אישית חשבתי שירדת מהמדינה [a=#3A7EC9]Euphoria ~ ליאתD: [/a=#63AEDC] אומר/ת: כנ"ל Mika *-* אומר/ת: אני חשבתי שירדת מהארץ! Fire אומר/ת: בטח שלא, יש לי תיכון על הראש Mika *-* אומר/ת: יש הבדל ניכר [a=#3A7EC9]Euphoria ~ ליאתD: [/a=#63AEDC] אומר/ת: איך באוזבקיסטן? [a=1][c=0]RaDBoy[/c][/a] אומר/ת: רום, דבר שני. תתחיל להגיב בהנהלה. זה חלק מהתפקיד שלך. תראה נוכחות גם בהערות/צהעות. [a=#3A7EC9]Euphoria ~ ליאתD: [/a=#63AEDC] אומר/ת: איזה תיכון?O_O Mika *-* אומר/ת: טחח עבדו עלייך הוא סוכן של הסורים. -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:12 AM
|
||||
בהצלחה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |