![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (18) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:23 PM
|
||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() רוצה שלישייה עם עומר? ![]() ~נראלי שתיתי יותר מדיי~ -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I Don't Play I Am A Serious Gamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי זהD: -------------------- קוראים לי עדיאל ואני נוב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() This is water ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=h6TvegK-IUE
מוקדש לליזי D: -------------------- רוי - אחראי שנת הלימודים - דברים לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה להקדיש את השיר
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=05WH9EoGf9M לכל מי שבא לו לחגוג XD -------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:24 PM
|
||||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוי 3> -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:24 PM
|
||||
![]() דאמט השיר הזה לא מתחלף וזה מחרפן. XD -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:25 PM
|
||||
![]() I Don't Play I Am A Serious Gamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה משגע..XDD -------------------- קוראים לי עדיאל ואני נוב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:26 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקדישה לנוי ושחר המושלמות את השיר המהמם של טיילור!
http://www.youtube.com/watch?v=YFEDTtKaFzU *רוקדתעםנויושחררוקדתעםנויושחר* -------------------- נועם|13|HIMYM|Friends|שרלוק *~* ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:27 PM
|
||
![]() This is water ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- רוי - אחראי שנת הלימודים - דברים לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאלה בואוD: :רוקדתעםנויונועםXD: -------------------- שחר [SIZE=14] אוכל זה אהבה שחר [SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Under The Sea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה, נגידו? P: ואני עומדת בצד ומסתכלת על כולם רוקדים ^^ -------------------- You think the only people who are people Are the people who look and think like you But if you walk the footsteps of a stranger You'll learn things you never knew you never knew --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:28 PM
|
||||
מאוד. -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() חצי תפוח עם חצי תולעת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי החתיך דן, תרקוד איתי?P:
-------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=75616&st=210
מוקדש לשחר פאנפיקים, שמעולם לא דיברתי איתה, אבל כתבה מתישהו סונגפיק על סוורוס ולילי עם השיר הזה, ומיכרה אותי אליו, ופשוט מגיע לה לקבל אותו. אה, ולכל אוהבי הלילי\סוורוס אי שם מאחורי המחשב. ולילי וסוורוס. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:29 PM
|
||||
כמובן. אבל תזהרי אני על השפעת אלכוהול. ![]() -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |