![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:19 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דניאל, תודה על השירים
![]() ![]() ראית את מובס לייק ג׳אגגר שהקדשתי לך, כן? איזה באסה שהסילבסטר יוצא לפני יום לימודים :( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:19 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוני אולי כן
אנחנו רושמים פה בנשף הרבה הודעות 400 זה קשה אבל לכי תדעי גם אם לא תצליחי לפחות תתקרבי דניאל כבר משעמם לך גם כאן? -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:20 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח XD
רוני, אם תרצי את תצליחי אפילו 600 הודעות D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדן את חוגגת בסלבסטר?
רוני לא תודה אם אני אנסה לרקוד אני אצטרך לטעון שהרצפה עקומה -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון שהשיר הזה מתאים לסוורוס לשיר ללילי?
אני ודניאל עלינו על זה ^^ http://www.youtube.com/watch?v=ZADpco6Zn9I -------------------- מיכאל ~ 14 וחצי ~ פורום מ"ת ~ תולעת ספרים מדופלמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:21 PM
|
||
![]() Let Her Go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שאני אוותר על העונג,למרותש נחמד היה לעשות עוד הקדשה אחת לפני תום השנה:)
-------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:21 PM
|
||||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי נרקוד ביחד! ומיכאל, כל כך! שיר מדהים 3> -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:22 PM
|
||
שיר יפה מאוד:)
נועם אני חושבת שדווקא נחמד יהיה לראות אותך רוקד,אתה לא כזה גרוע אחרי הכול נכון? קדימה מה כבר יכול לקרות העולם לא יושמד? -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:23 PM
|
||
היית מתה!
לפחות אחרי שאני יהרוג אותך כי את לא תרקדי... אני מניחה שאת פשוט מבטיחה הבטחות כי שתית מהאלכוהול שבבר, אז אני אסלח לך ולא אתפוס אותך במילה שלך ויהרוג אותך. נכון שאני נחמדה? -------------------- מיכאל ~ 14 וחצי ~ פורום מ"ת ~ תולעת ספרים מדופלמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואולי כן?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
כן, אבל הוא יושמד יום/יומיים אחרי זה XDD
לא, אני לא באמת מאמינה בזה. -------------------- מיכאל ~ 14 וחצי ~ פורום מ"ת ~ תולעת ספרים מדופלמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:24 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועם, כולם חוגגים את השנה החדשה, לא?
טוב, אני רק תכננתי לעשות משהו עם חברות, ולהרים איזו כוס שמפניה עם המשפחה... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:24 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי? אנחנו לא יודעים מה ישמיד את העולם שלנו XD סתם. נועם יודע שאני צוחקת, נכון? -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:25 PM
|
||
מי יודע העולם צופן סודות רבים,
וגם אמרו שהעולם יושמד ב21 ל12 -2012, חוצנים יבואו מהחלל החיצון לקחת מאיתנו תרנגולים שלא נותנים לישון ומקרקרים בשעה ארבע לפנות בוקר!!! -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:25 PM
|
||||
היי, אני לא שתיתי אלכוהול! נכון? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |