![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:57 PM
|
||
![]() Let Her Go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו דון קישוט,
אל תהיה כל כך אמיץ, בעולם ילד,אין מקום לסתם חולמים הו דון קישוט תתעורר למעני כך או כך תישאר האביר שלי. -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:57 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, O+ זה סוג הדם שמתאים לכולם ^^ זה סוג הדם שלי D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:58 PM
|
||
לרוויה:)
(זה מה שאומרים נכון?מור?) -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אטפוך על גבך בגמלוניות בזמן שתקיאי...
אל תדאגי! ^^ -------------------- מיכאל ~ 14 וחצי ~ פורום מ"ת ~ תולעת ספרים מדופלמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם ליץ
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:59 PM
|
||
אז בואי נדבר:)
למה שלא תלכי לרקוד?< לאכול? -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:01 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוני לא כדאי שאלך לרקוד
מור A זה הכי נדיר? עדן לא נורא זה שהיית מועמדת זה כבר מכובד -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועם, סילבסטר היה איש?!?!?!
ואיך הגענו לדבר על דם? הא הא, אני מגניבה עם AB! איי לאב דיס סונג!!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בואי להשתתף בסלואו שלי ושל מור, למרות שאני לא בטוחה עם היא מקיאה ברגע זה O.o
בכל מקרה, עם מור (בזמן שאולי היא מקיאה) תרשה, את מוזמנת לבוא ^^ -------------------- מיכאל ~ 14 וחצי ~ פורום מ"ת ~ תולעת ספרים מדופלמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קדימה נועם,רק ריקוד אחד וזהו,
בבקשה. תודה רבה מיכאל, אבל אני אחכה לנועם:) -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:02 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בסדר! לא הקאתי! אני פה D: בואי לרקוד D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:03 PM
|
||
אני בשניהם ביחד, אני מנווטת בין השולחן שלנו לבין הריקוד סלואו שלנו.
לא שמת לב? >< -------------------- מיכאל ~ 14 וחצי ~ פורום מ"ת ~ תולעת ספרים מדופלמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:04 PM
|
||
אני שמה לב ^^
אני עושה אותו הדבר D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:05 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דורשת פריצה, עדן
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:07 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועם, תרקוד עם רוני!!
רק תיכנס לפורום, תראה את רוני (או שלא) ותכתוב שאתה רוקד! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |