![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (44) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:14 AM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חפירות ונוביות בע"מ שלום ^^
-------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:15 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנווו ננצחחחחחחחחח
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:15 AM
|
||||
![]() 2147483647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אני מקדיש אותך מקום ראשון אחרי צנוו. ויולי. ואביגליו. XD -------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:16 AM
|
||||
![]() I Dont Lie - I Create a New Truth ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O__________O -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() That's My Generation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופוריה חפירות בע"מ נוסטלגיה ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם אחריי!! -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
כתבתי שיר:
זוהר עוגי הוא כה בן זו......................................ג נטשן ודן הנגן כה חתיך, הוא לחש לי באהבה ברגעינו המעטים, אך נעלם וכעת, בוהה אני במסך העצב כעלים שנושרים בשלכת, כקרמבמו בלי ביסקוויט ובוכה ובוכה ובוכה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:17 AM
|
||
הי
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אופוריה ![]() -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כמובן XD אבל הן קנו לי סימניות ![]() -------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 00:18 AM
|
||
בחיים שלי לא הרצתי ככה הודעות...
-------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
וכעת, אני בשולחן הרווקים, בדד
עם הנובים, הו, כה נובים הם כשוקולד עם חתיכות בייגלה ואני כותבת וכותבת וכותבת מסע הנקמנות שלי בשיאו הלחץ בוער בי כלהבות מהריבות ואני רוצה ורוצה ורוצה את הפרס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() That's My Generation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואייי יאלה הקדשהה D:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
כולם להגיב על השיר שלי!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
3000!
טליבייביי XD -------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |